BitcoinKrypto News

Spot-Bitcoin-ETFs bryder Wall Street-rekorder – institutionelle investorer dykker ned i markedet

På Wall Street har Bitcoin sørget for opsigt, hvor BlackRock og Fidelity, to af de populære udbydere af Bitcoin Exchange-Traded Funds (ETF’er), har slået rekorder. Spot-Bitcoin ETF’er bliver stadig mere populære, hvilket tyder på, at institutionelle investorer eller “hvaler” dykker hovedkulds ned.

BlackRock og Fidelity Spot Bitcoin ETFs slår Wall-Street rekord

Mark Wlosinski, en krypto-kommentator, fremhævede den eksplosive vækst af BlackRock (IBIT) og Fidelity (FBTC) Spot Bitcoin ETF’er den 12. februar. Begge har inden for 30 dage akkumuleret utrolige 3 milliarder dollars i forvaltet formue (AUM). Denne præstation er historisk og markerer første gang, at et ETF-produkt har oplevet en så hurtig vækst på så kort tid.

Den bemærkelsesværdige efterspørgsel efter Spot Bitcoin ETF’er sker midt i en bredere trend med institutionel accept. Wlosinski påpeger, at der gennem historien er blevet lanceret over 5.500 ETF’er. Dog har ingen nogensinde oplevet den begejstring, der i øjeblikket omgiver Spot Bitcoin ETF’er.

Tempoet, hvormed BTC-AUM for Spot-ETF-udstedere fortsat vokser, tyder på en markant skift i investorernes stemning. Især erkender Wall Street i stigende grad potentialet for BTC som en bæredygtig investeringsklasse.

I år har ledende skikkelser på Wall Street, herunder Jamie Dimon, chef for JP Morgan, afvist Bitcoin og kaldt det spekulativt og svindel. Men da den amerikanske værdipapir- og børstilsynsmyndighed, SEC (Securities and Exchange Commission), har godkendt Spot Bitcoin ETF’er efter mere end ti års afvisning, ser det ud til at være en dybtgående ændring i investeringslandskabet.

Ifølge Lookonchain-data fra den 12. februar har Fidelity og Ark21 Shares købt yderligere 6.822 BTC til en værdi af over 339 millioner dollars. BlackRocks IBIT er stadig den største Spot BTC ETF og kontrollerer over 87.780 BTC. Men udbyderne af Spot ETF’er fortsætter med at øge deres beholdning og øge deres samlede udbytte til 682.448 BTC.

Top  Bitcoin ETFs: SECs Verschiebung der Entscheidung sorgt für Aufregung auf dem Kryptomarkt

BTC tester igen $50.000 – Vejen til nye højder i november 2021?

Da Spot Bitcoin ETF’er følger spotprisen, stiger efterspørgslen efter Spot ETF-udstederne i takt med, at flere udbydere køber Bitcoin. Derfor har den stigende efterspørgsel tydeligt påvirket priserne, som dagens diagram viser. Indtil videre handles Bitcoin tæt på det psykologiske $50.000-niveau, det højeste niveau siden 2024.

Teknisk set fortsætter opadgående trenden, og køberne har fast kontrol. Hvis køberne fordobler deres kurs, køber mere og tager flere mønter væk fra Spot ETF-udstederne, er det sandsynligt, at Bitcoin vil stige til $70.000 eller mere i de kommende sessioner.

Disse oplysninger giver et interessant indblik i den aktuelle situation på Wall Street med hensyn til Bitcoin og institutionelle investorer. Det understreger også den stigende støtte og accept af Bitcoin som en legitim og attraktiv investeringsmulighed.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button