BitcoinKrypto News

Spot-Bitcoin-ETFs i USA udløser paradigmeskift i kryptohandelslandskabet

US Spot-Bitcoin-ETFs udløser en bølge af handelsdynamik

Den seneste introduktion af Spot-Bitcoin-ETFs i USA har markant ændret krypto-handelslandskabet og udløst en bølge af handelsaktivitet. En analyse fra Bloomberg har afsløret, at det samlede handelsvolumen for de amerikanske Spot-Bitcoin-ETFs næsten ramte 10 milliarder dollars i de første tre dage.

Dominerende handelsvolumen

Grayscale’s GBTC førte an med en handelsvolumen på 5,174 milliarder dollars over tre dage, efterfulgt af BlackRock’s IBIT med 1,997 milliarder dollars og Fidelity’s FBTC med 1,479 milliarder dollars. Dette resulterede i et samlet handelsvolumen på ca. 9,771 milliarder dollars.

Prisudvikling vs. Handelsvolumen

Selvom handelsvolumen er imponerende, afspejler prisudviklingen for Bitcoin ikke nødvendigvis dette vækst. Analystene tilskriver dette en strategisk drejning hos Grayscale, hvor investorer i stigende grad flytter deres kapital til billigere Spot-BTC-ETF’er, der tilbyder gebyrer på kun 0,25 % sammenlignet med GBTC’s årlige gebyr på 1,5 %.

Udfordringer med overgangen

Overgangen sker dog ikke problemfrit på grund af det kontante tilbagetrækningsprocedure, der kræves af Securities and Exchange Commission (SEC). Dette kræver, at investorer overvinder en tidsmæssig kløft ved at trække kontanter tilbage og omlægge dem til andre Spot-BTC-ETF’er, typisk et par dage senere.

Handelsmønstre og indflydelse på Bitcoin-prisen

GBTC’s driftsfunktion, der ikke tillader samme-dags kontante udbetalinger for BTC og opererer på en T+2- eller T+1-afviklingsbasis, har ledt til et genkendeligt handelsmønster. Grayscale-dumpet stiger især mellem kl. 15 og 16 i New York under ETF-afviklingen, hvilket fører til et forudsigeligt dump af Grayscale indtil lukketid.

Top  Kritik mod SEC-vorsitzende Gensler fra Ripple og Krypto-Community

Eksperter observerer et konsekvent mønster i Grayscales arbejdsgange og understreger, at Grayscales salgspress har en vis indflydelse på Bitcoin-prisen. Dette ændrer tydeligvis hovedhandelstiden for Bitcoin og introducerer en ny grad af kompleksitet og strategi i kryptohandelsverdenen.

Afgørende for pristrends

Det kan dog være afgørende at følge Grayscale-strømmene for at bestemme BTC-pristrends. Grayscale holder stadig cirka 587.000 til 617.000 Bitcoin, afhængigt af dataudbyderen. På tidspunktet for skrivningen blev BTC handlet til 42.754 dollar.

Denne artikel er kun til uddannelsesmæssige formål og afspejler ikke NewsBTC’s holdning til investeringsbeslutninger. Det anbefales at foretage dine egne undersøgelser, før der træffes beslutninger. Brug af de fremsatte oplysninger sker på eget ansvar.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button