BitcoinEthereumKrypto News

Spot Bitcoin ETFs sætter kursen i februar – hvad kommer i marts?

Februar måned har været en stor succes for krypto-investorer, især dem der har investeret i Bitcoin. Bitcoin-kursen steg med over 43 %, hvilket oversteg de bedste måneder fra 2021-bullrunnet. Med kursen stigende til op mod 64.000 dollar var det tæt på at nå et nyt all-time high. Dette fik investorer, der havde investeret i Grayscale Bitcoin Trust, der nu er blevet omdannet til en ETF, til at realisere deres gevinster. Der blev solgt Bitcoins for en værdi af 600 millioner dollar, den næsthøjeste sum siden omdannelsen til ETF.

Spot Bitcoin ETF’erne har været i fokus, siden de blev godkendt i USA. De enorme summer, der dagligt strømmer ind på markedet, har overgået alle forventninger. På trods af salget af Bitcoins for 600 millioner dollar fra Grayscale, har det ikke været nok til at udligne den positive strøm ind i markedet via BlackRock-fonden.

Spot Bitcoin ETF’erne har haft stor indflydelse på Bitcoin-kursen, da de har været med til at drive værdien op. Det er blevet tydeligt, at fondene har potentiale til at skubbe Bitcoin til nye all-time highs.

Selvom Spot Bitcoin ETF’erne har stor indflydelse og corporate-giganter som BlackRock begynder at promovere Bitcoin, er der muligvis en pause for bullrunnet i marts. Efter seks på hinanden følgende måneder med stigning er det sandsynligt, at der vil komme en korrektion.

For investorer, der synes det er for risikabelt at investere i Bitcoin efter de seneste måneders rally, er der alternative investeringsmuligheder på markedet. En af disse muligheder er Green Bitcoin ($GBTC). Green Bitcoin er en bæredygtig alternativ til Bitcoin, da den kører på Ethereum Blockchain og har en lavere energiforbrug end Bitcoin. $GBTC er stadig tilgængelig i forsalg, hvor investorer allerede har købt tokens for mere end 1,3 millioner dollar. Efter lanceringen på kryptobørser forventes der en stigning i værdien, da efterspørgslen er høj.

Top  Opdater venligst din app for at fortsætte med at læse gratis nyheder, analyser og reportager.

Husk, at investering er spekulativt, og din kapital er i fare. Gør altid din egen research, før du investerer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button