BitcoinEthereumEthereum ClassicKrypto News

Spot-Ethereum Exchange-Traded Funds (ETFs) i USA forventes ikke på markedet i år, ifølge Bloomberg-Analytiker.

Bloomberg-Analyst om SEC’s godkendelse af Spot Ether ETFs

En ledende Bloomberg-analytiker, der er specialiseret i Exchange-Traded Funds (ETF’er), Eric Balchunas, delte sine indsigter om den potentielle godkendelse af Spot-Ethereum-ETF’er af den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) i et interview med DL News, der blev offentliggjort lørdag.

Skepsis om godkendelser af Spot-Ether ETF’er

Balchunas udtrykte skepsis om udsigterne til godkendelser af Spot-Ether ETF’er inden fristen den 23. maj og henviste til begrænsede interaktioner mellem SEC og potentielle udbydere. Den uklare regulatoriske status for ETH og SEC’s undersøgelse af Ethereum Foundation komplicerer også situationen. En nyligt offentliggjort retsdokument afslørede, at SEC undersøger Ether som en mulig værdipapir. Formand for SEC, Gary Gensler, har undladt klart at fastslå, om ETH er en værdipapir, selv når 48 lovgivere spørger.

Efter gentagne afvisninger af ansøgninger om Spot-Bitcoin-ETF’er, stod SEC over for juridiske udfordringer fra Grayscale i 2022. Som følge heraf godkendte myndigheden i januar 11 Spot-Bitcoin-ETF’er. Balchunas tvivler dog på, at denne strategi vil være vellykket for Ethereum-ETF’er og bemærker, at Grayscale sandsynligvis ikke vil sagsøge SEC vedrørende Ethereum, og andre potentielle udbydere tøver med at engagere sig i juridiske kampe med regulatoren.

Indflydelse fra kommende amerikanske valg

Det kommende amerikanske præsidentvalg i november spiller også en rolle. Hvis den tidligere præsident Donald Trump sikrer sig en anden embedsperiode, er der en høj sandsynlighed for et ledelsesskifte hos SEC, muligvis med en mere kryptovillig formand i stedet for Gary Gensler. Dette valgresultat kunne have en betydelig indvirkning på de regulatoriske beslutninger vedrørende kryptokurver. Hvis en ny formand tiltræder i april eller maj, og ansøgninger derefter bliver indgivet, kan fristen for godkendelse eller afvisning være i december 2025.

Top  Ekspert: "Bitcoin kan stadig nå nye højder trods volatilitet"

Balchunas udtrykte sin holdning:

“Hvis der er en ny præsident, indgiver du en ny ansøgning … Måske bliver den godkendt. Eller du sagsøger. Uanset hvad vil det tage et helt andet år.”

Trump har for nylig fået støtte fra kryptoentusiaster. Flere analytikere forventer en stigning i Bitcoin-prisen, hvis Trump vender tilbage til Det Hvide Hus, herunder Standard Chartered. Bloomberg-analytikeren advarer dog: “Trump er ikke nødvendigvis pro-krypto … Lad os huske, at hans tidligere SEC-chef, Jay Clayton, heller ikke tillod denne ETF. Så han vil ikke være som ‘lad os blive vanvittige.’ Men han vil sandsynligvis stadig være bedre for krypto og Spot-ETF’er.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Få adgang til de seneste Ethereum Classic News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button