Krypto NewsRegulierung

Staatsanwälte besorgt über aufdringliche Fragen in US-Prozess: Geschworene sollen Bankman-Frieds Verteidigung unterstützen

Das amerikanske justitsministerium har rejst bekymringer angående de spørgsmål, der er foreslået af Sam Bankman-Fried til jurymedlemmerne. De kan være unødvendigt indtrængende og muligvis tjene til at støtte hans forsvar.

I et brev til dommer Lewis Kaplan fra Southern District of New York hævdede anklagerne, at flere af de spørgsmål, der blev foreslået af Bankman-Fried, var indtrængende.

De pegede især på spørgsmål, der vedrørte potentielle jurymedlemmers holdninger til FTX, den kryptobørs, der kollapsede under anklager om svindel i november sidste år.

“Fordsvaret stiller adskillige åbne spørgsmål om, hvilke holdninger potentielle jurymedlemmer har dannet sig om sagen, den anklagede og den anklagedes virksomheder, og spørger, om potentielle jurymedlemmer kan ‘ignorere fuldstændigt’ det, de tidligere har set. Det er unødvendigt indtrængende og går ud over formålet med forundersøgelsen,” udtalte de i brevet.

Anklagere mener, at spørgsmål om altruisme er overflødige

Anklagerne argumenterede for, at spørgsmål om effektiv altruisme, som Bankman-Fried hævder er hans filosofiske grundlag, ikke kun var unødvendige, men også en bestræbelse på at forme et forsvar, der antyder, at den anklagede akkumulerer rigdom for at forbedre verden.

De mente også, at spørgsmål om Bankman-Frieds ADHD og den tilknyttede medicin var irrelevante og ufordelagtige og understregede, at der ikke var fremlagt nogen indikation på psykisk sygdom eller psykisk tilstand til forsvar inden for den fastsatte tidsfrist fra retten.

Derudover har anklagemyndigheden anmodet om særlige tekniske foranstaltninger til retssagen, herunder en high-speed Ethernet-forbindelse, en printer til regeringen og hovedtelefoner til jurymedlemmerne.

Disse foranstaltninger er beregnet til at lette den effektive og effektive præsentation af beviser under retssagen, som beskrevet i deres brev til dommer Kaplan.

Top  Neuseeland plant strengere Gesetze zur Meldung von Kryptowährungen ab 2026: Was sind die Änderungen und welche Strafen drohen bei Nichteinhaltung?

Både Bankman-Fried og DOJ har indgivet Voir-Dire-spørgsmål tidligere på ugen for at afgøre, om nogle af de potentielle jurymedlemmer har kendskab til sagen, specifikt til krypto eller effektiv altruisme.

Et af de foreslåede spørgsmål lød: “Hvis en virksomhed, der opererer inden for kryptovalutabranche eller finansbranchen, mislykkes, mener du så, at kun virksomhedens ejere er skyld i det?”

Den foreslåede spørgeskema indeholdt også spørgsmål om jurymedlemmernes kendskab til FTX og Bankman-Fried, deres erfaringer med kryptohandel, deres holdninger til “akkumulering af rigdom for at forbedre verden og hjælpe andre”, og om de har nogen erfaring med opmærksomhedsunderskuds-hyperaktivitetsforstyrrelse (ADHD).

Retssagen mod den tidligere børschef vil starte den 3. oktober, hvor dommer Lewis A. Kaplan vil være ansvarlig for udvælgelsen af jurymedlemmer.

Tidligere på måneden anmodede Bankman-Frieds advokathold igen om at få løsladt deres klient fra varetægtsfængsel, da den dårlige internetadgang i føderal fængsler forhindrer ham i at forberede sig ordentligt til retssagen.

“Trods regeringens bestræbelser synes der ikke at være nogen måde at løse problemet med internetadgangen i celleblokken. Den anklagede kan ikke forberede sig på retssagen under disse begrænsninger,” skriver SBF’s advokater i deres anmodning.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button