BitcoinKrypto News

Stabil Bitcoin-pris skaber manglende interesse i kryptomarkedet – hvad betyder det for investorerne?

I de seneste måneder har prisen på Bitcoin (BTC) vist sig at være stabil og svinger mellem 60.000 og 72.000 dollars.

Denne stabilitet har dog ført til et fald både i handels- og transaktionsvolumen, hvilket indikerer et manglende interesse for kryptovalutaen.

Seneste data fra Santiment viser, at det syvdages handelsvolumen er faldet under 14 milliarder dollars, et niveau der sidst blev nået i 2023, da Bitcoin havde en værdi på under 30.000 dollars.

Generelt set er transaktionsvolumen på Bitcoin-netværket i øjeblikket på et lavpunkt, hvilket indikerer et fald i netværksaktiviteten.

Spot Bitcoin ETF’er har dog tiltrukket en samlet investering på 1,73 milliarder dollars, med et syvdages handelsvolumen på 12 milliarder dollars. Dette antyder, at handel med ETF’er i stigende grad foretrækkes frem for direkte handel med Bitcoin.

Desuden er handelsvolumen med derivater steget, hvilket tyder på øget spekulativ interesse i Bitcoin. Data fra CoinGlass viser et dagligt volumen på over 34 milliarder dollars, næsten tre gange så meget som det syvdages volumen for spot-handel.

Dog er volumen af futureskontrakter og andre Bitcoin-derivater forblevet stabilt siden højdepunktet i marts 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Israel fjerner Hamas' kryptovaluta-konti for at stoppe terrorfinansiering

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button