BitcoinKrypto News

Stabil Bitcoin-pris skaber manglende interesse i kryptomarkedet – hvad betyder det for investorerne?

I de seneste måneder har prisen på Bitcoin (BTC) vist sig at være stabil og svinger mellem 60.000 og 72.000 dollars.

Denne stabilitet har dog ført til et fald både i handels- og transaktionsvolumen, hvilket indikerer et manglende interesse for kryptovalutaen.

Seneste data fra Santiment viser, at det syvdages handelsvolumen er faldet under 14 milliarder dollars, et niveau der sidst blev nået i 2023, da Bitcoin havde en værdi på under 30.000 dollars.

Generelt set er transaktionsvolumen på Bitcoin-netværket i øjeblikket på et lavpunkt, hvilket indikerer et fald i netværksaktiviteten.

Spot Bitcoin ETF’er har dog tiltrukket en samlet investering på 1,73 milliarder dollars, med et syvdages handelsvolumen på 12 milliarder dollars. Dette antyder, at handel med ETF’er i stigende grad foretrækkes frem for direkte handel med Bitcoin.

Desuden er handelsvolumen med derivater steget, hvilket tyder på øget spekulativ interesse i Bitcoin. Data fra CoinGlass viser et dagligt volumen på over 34 milliarder dollars, næsten tre gange så meget som det syvdages volumen for spot-handel.

Dog er volumen af futureskontrakter og andre Bitcoin-derivater forblevet stabilt siden højdepunktet i marts 2024.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin vil slå rekordhøjder inden udgangen af næste år, advarer trader og analytiker Peter Brandt, men understreger muligheden for uforudsigelighed.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button