AltcoinsKrypto News

Stablecoin USPlus forventes som det seneste tilføjelse til IOTA-økosystemet med Shimmer (SMR), men bekymringer om dets troværdighed er stadigt til stede.

Das IOTA Ökosystem mit Shimmer (SMR) får snart en ny tilføjelse i form af stablecoin’en USPlus. Dette vil udfylde et hul i økosystemet. Ifølge USPlus er stablecoin’en fuldt dækket af reserver i amerikanske dollars i forholdet 1:1, men den er stadig relativt ukendt.

Siden slutningen af september har IOTA’s sideprojekt Shimmer (SMR) integreret Ethereum Virtual Machine (EVM), som åbner op for decentraliserede finansiering (DeFi) i økosystemet. Stablecoins betragtes normalt som fiat-erstatninger i denne sektor. Derfor er IOTA glade for en meddelelse fra fintech-virksomheden Fluent Finance. På X (tidligere kendt som Twitter) annoncerer Fluent Finance, at de allerede har tilføjet smarte kontrakter til IOTA og Shimmer, og at USPlus vil være tilgængelig der i fremtiden.

Ifølge Fluent Finance er USPlus sikret af fiat-reserver i amerikanske dollars i forholdet 1:1. Dog er tallene fra CoinMarketCap skuffende. Ifølge dem har USPlus i øjeblikket en markedsværdi på kun 101.000 amerikanske dollars, og selv disse tal er ikke verificerede. Den konkurrerende datatjeneste Coingecko har endnu ikke opført USPlus. Mens det sker, roser Fluent Finance IOTA-samfundet som “innovativt” og ønsker at udvide samarbejdet.

Siden EVM’s debut på Shimmer er der langsomt begyndt at komme DeFi-kapital til. Ifølge DeFiLlama er der i øjeblikket 1,55 millioner amerikanske dollars i TVL (Total Value Locked) på Shimmer. Dette placerer Shimmer på plads 110 blandt de vigtigste DeFi-økosystemer. Et gennembrud forventes, når IOTA selv integrerer EVM’en. Det er endnu ikke blevet annonceret, hvornår USPlus præcist vil være tilgængelig på Shimmer og IOTA. Indtil videre kan USPlus handles på kryptobørsen Bitrue og på den decentraliserede kryptobørs Uniswap. De oplysninger, som Fluent Finance har offentliggjort om USPlus’ sikring, viser, at der er fiat-reserver på over 180.000 amerikanske dollars. For at USPlus kan spille en betydelig rolle som en stablecoin, vil der være behov for en betydelig kapitaltilførsel.

Top  Kryptomarkedet forventes at stabilisere sig indtil midten af maj - Læs mere om Daniel Yans prognose og påvirkningen af kommende CPI-data.

Konklusion: Stablecoin USPlus i IOTA-økosystemet – Jubel for tidligt

IOTA-kritikere påpeger, at USPlus som en relativt ukendt stablecoin ikke nødvendigvis er troværdig. De havde håbet på etablerede stablecoins som USDC eller Tether (USDT) i økosystemet. Disse stablecoins undgår indtil videre at blive tilføjet til IOTA og Shimmer, sandsynligvis fordi økosystemet ikke er organiseret decentraliseret og ikke har tilstrækkeligt med brugere. Selvom det blev annonceret, at den tidligere centrale koordinator blev erstattet af et ti-personers komité gennem opgraderingen Stardust, forbliver medlemmerne af dette komité ukendte. Lad os se, om USPlus virkelig vil udløse den forventede impuls i IOTA, eller om dette projekt viser sig at være en kortvarig succes.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button