BitcoinEthereumKrypto News

Standard Chartered ser lyst på fremtiden for Bitcoin og Ethereum 401k-planer

Standard Chartered ser lyst på fremtiden for Bitcoin og Ethereum 401k-planer

I et interview med Yahoo Finance Future Focus har Jeff Kendrick fra Standard Chartered udtalt, at Bitcoin og Ethereum viser en stærk performance, mens tilliden fra investorerne er steget trods de seneste inflationstendenser. Jeff Kendrick, leder af Krypto-afdelingen hos Standard Chartered, er optimistisk omkring interessen fra pensionsfonde efter den seneste godkendelse af Bitcoin-spotfonde (ETF) af SEC.

Jeff Kendrick er også optimistisk omkring Ethereum og antyder, at det sandsynligvis vil følge en lignende vej som BTC i godkendelsesprocessen for ETF’erne.

Fremtiden for Bitcoin og Ethereum i 401k-ordninger

Kendrick påpegede desuden potentialet for tilstrømning af pensionsfonde, der investerer i BTC-ETF’er. Dette kan give en stor opmuntring til den førende kryptovaluta. Statista-datat fra fjerde kvartal 2021 viste, at værdien af aktiver i 401k-pensionsplaner i USA nåede en rekord på 7,26 billioner.

401k-pensionsplaner er et arbejdsgiverfinansieret model for privat pensionering i USA.

En optimistisk forventning til Ethereum-ETF-godkendelse i maj

Ifølge analysen bør også Spot-Ethereum-ETF’en blive godkendt i maj:

“Og hvad vi nu vil se i USA, er, at 401(k)-markedet, dvs. pensionsplaner osv., investerer i Bitcoin og andre aktiver på dette område, når vi også for første gang får Ethereum-ETF i maj.”

Analysten har ikke for første gang udtrykt forventning til en mulig godkendelse af en ETF af de amerikanske børsmyndigheder SEC. Allerede den 31. januar rapporterede BeInCrypto om Kendricks overbevisning om, at ETH-kursen ville nå 4.000 USD før ETF-godkendelsesdatoen.

Før Spot BTC ETF’en blev godkendt den 11. januar, fortalte Steven Larsen, grundlæggeren af Columbia Advisory Partners, til CNBC:

“Forudsat at SEC som forventet stemmer positivt for Spot-Bitcoin-ETF’er, kunne flere virksomheder beslutte at tilbyde dem i deres 401(k)-tilbud.”

Top  Klagen, Kosten, Kündigungen: Sådan hård er krisen hos Binance

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button