Krypto News

Stefan Thomas har ingen hastværk

Stefan Thomas’ Bitcoin Wallet og den tabte adgangskode

Stefan Thomas, en velkendt person inden for kryptoverdenen, er i en betænkelig situation. Han ejer en hardware-wallet, der menes at indeholde 7.002 Bitcoins til en værdi af omkring 235 millioner dollars. Desværre har Thomas glemt adgangskoden til sin wallet og har ikke været i stand til at låse den op.

Ifølge Wired har Thomas allerede forsøgt at indtaste koden otte gange uden held. Hvis han fejler to gange mere, vil walleten automatisk nulstille sig selv og for altid låse hans Bitcoins væk.

For at løse dette problem er et firma ved navn Unciphered trådt til. Unciphered’s hackere hævder at have udviklet en teknik til at omgå begrænsningerne i adgangskoden på disse Ironkey-wallets. De tilbød Thomas deres hjælp til at låse hans wallet op og få adgang til hans formue. Thomas valgte dog at takke nej til dette tilbud fra Unciphered og har allerede indgået aftaler med to andre teams for at forsøge at knække koden.

Ifølge Wired har Unciphered allerede demonstreret deres evne til at åbne Ironkey-wallets. De hævder at have knækket tusindvis af disse wallets, selvom det skal bemærkes, at de har haft mest succes med ældre modeller fra 2011.

Dog ønsker Unciphered ikke at afsløre detaljer om, hvordan de omgår USB-nøglens sikkerhedsforanstaltninger. Dette skyldes, at Ironkeys også anvendes af militæret og regeringen til at sikre deres data, hvilket resulterer i en “national sikkerheds” -anliggende.

Wired har været i kontakt med en af de parter, som Thomas har indgået aftaler med, nemlig Chris Tarnovsky, som er en chip-reverse-engineer. Han bekræftede, at han har haft et møde med Stefan Thomas for at diskutere problemet. Tarnovsky ønsker dog løbende betaling for sit arbejde med at forsøge at dekryptere walleten og arbejder ikke aktuelt aktivt på opgaven. Den anden part, et selskab ved navn Naxo, har ikke udtalt sig i denne sag.

Top  Bitcoin-Kurs stiger med 3,55 procent om formiddagen - Sådan udvikler andre kryptovalutaer sig

En mulig grund til, at Thomas ikke er i hast med at få adgang til sine Bitcoins, er, at han allerede har tjent betydelige summer fra andre kryptoprojekter. New York Times rapporterede i 2021, at han har mere penge, end han kan bruge.

Aktuelt er der ingen løsning på dette problem. Thomas må stole på de teams, han har indgået aftaler med, og håbe på, at de kan bringe hans Bitcoins tilbage i hans besiddelse.

Kilde:

  • Wired (https://www.wired.com/story/lost-passwords-lock-millionaires-out-of-their-bitcoin-fortunes/)
  • New York Times (https://www.nytimes.com/2021/01/12/technology/bitcoin-passwords-wallets-fortunes.html)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button