AltcoinsKrypto News

Stellar Development Foundation præsenterer roadmap til finansiel inklusion baseret på undersøgelse af blockchain-teknologi i udviklingslande

Die Stellar Development Foundation præsenterer en roadmap for økonomisk inklusion i udviklingslande

En ny undersøgelse foretaget af Stellar Development Foundation afslører vigtige markedsudfordringer og rollen for blockchain-teknologi i at lette betalinger både lokalt og internationalt. Undersøgelsen omfattede en gennemgang af adskillige udviklingslande og har resulteret i en detaljeret roadmap, der skal hjælpe web3-startups med at etablere sig på disse opkomlinge markeder.

Traditionalle finansielle institutioner har i mange år irriteret deres kunder med høje transaktionsgebyrer og langsom og fejlbehæftet behandling af overførsler. Som konsekvens heraf benytter både detailhandlere og etablerede virksomheder alternative betalingsmetoder, der er baseret på digital valuta og blockchain-teknologi.

Forbedring af finansielle institutioners sociale fodaftryk

Ifølge Stellar Development Foundation, det selskab der står bag Stellar Lumens (XLM) netværket, er blockchain-teknologi en afgørende faktor i at fremme økonomisk inklusion, især i underudviklede lande. Desuden har de fleste traditionalle finansielle institutioner i udviklingslande gennem årene forsømt de lavere indkomstgrupper og skubbet dem ud på sidelinjen uden sikkerheder.

Stellar Development Foundation har offentliggjort en studie om effektiviteten af web3-projekter i udviklingslande, hvor fokus var på Kenya, Filippinerne, Colombia og Argentina. Resultatet af undersøgelsen er en roadmap og et rammeværk, der er udviklet i samarbejde med konsulentvirksomheden PricewaterhouseCoopers International (PwC). Stellar Development Foundation udtaler følgende om roadmapet:

“Finansielle institutioner kan bruge vores globale rammeværk for økonomisk integration til at vurdere og forbedre deres sociale fodaftryk. De værdiparametre, der identificeres i rammeværket – kategoriseret efter tilgængelighed, kvalitet, tillid og anvendelse – hjælper med at vurdere en metodes evne til at fremme økonomisk integration.”

Rammeværket udviklet af Stellar Development Foundation tilbyder en metodik til vurdering af om en finansiel løsning lever op til behovene hos den finansielt underforsynede befolkning. Interessant nok konstaterede man, at løsninger, der involverer digitale wallets, ikke medfører nogen oprettelses- eller driftsomkostninger i de fire undersøgte lande.

Top  Hvilke tech-aktier anbefaler Florian Söllner denne uge? Find ud af det her!

Rapporten konkluderer, at aktørerne inden for web3-branchen bør informere deltagerne regelmæssigt om, hvordan offentlige blockchains kan bruges til at fremme økonomisk integration.

Stellar: Fremmer økonomisk inklusion på globalt plan

Stellar-netværket har med dets blockchain-produkter i væsentlig grad bidraget til at hjælpe mennesker uden bankforbindelse over hele verden. For eksempel er XLM nemt tilgængelig på næsten alle førende kryptocurrency-wallets og handles på mange børser.

Derudover har Stellar-netværket indgået et partnerskab med en hjælpeorganisation for at lette distributionen af midler til ukrainere, der i øjeblikket er hårdt ramt af problemet. Stellar-netværket samarbejder med andre finansielle institutioner som MoneyGram for at give direkte adgang til digitale aktivklasser. Der er også samarbejder med andre web3-fokuserede virksomheder som Circle, udstederen af USDC, for at give nem og sikker adgang for kryptoinvestorer.

Overall, Stellar Development Foundation er dedikeret til at skabe økonomisk inklusion på globalt plan ved hjælp af blockchain-teknologi og fortæstter med at udvikle innovative løsninger til at adressere udfordringerne for finansielt underforsynede samfund.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button