AltcoinsKrypto News

Stiftung für Toncoin in der Schweiz registriert: Neue Möglichkeiten für das Projekt

Toncoin (TON) registrerer sin fond som en non-profit organisation i Schweiz. Dette giver projektet, der stammer fra mislykkede planer om en Telegram Token, flere muligheder for Toncoin.

Toncoin (TON) er stille og roligt kravlet op i top 10 over de mest kapitalstærke kryptokurver. Med en stigning på 8 procent i denne uge har Toncoin igen kunnet frigøre sig fra markedstendenserne og nyder stort momentum. En af grundene til dette er, at Toncoin har etableret sin organisation transparent. Ifølge en pressemeddelelse er TON Foundation blevet registreret som en non-profit organisation i Schweiz.

Chefen for fonden, Steve Yun, lover allerede “næste kapitel for Toncoin-fællesskabet” og annoncerer en årlig konference ved navn “Gateway” for TON. Men først har TON Foundation nogle presserende opgaver, da Toncoins baggrund er kompliceret. Projektet stammer fra Telegrams tidligere planer om at lancere deres egen kryptokurrency. Da den amerikanske børsmyndighed SEC greb ind inden lanceringen i 2019, opgav Telegram projektet. Det er uklart, i hvilket omfang tidlige investorer blev kompenseret.

Derfor vil TON Foundation snart offentliggøre en transparensrapport om den historiske tokenfordeling, der også vil afsløre samarbejdsaftaler. Derudover forventes der en roadmap i løbet af dette år, der vil fungere som en tidsplan for TON Foundations arbejde. Toncoin positionerer sig selv som et økosystem for Web3-applikationer som blockchain gaming og sigter mod at skabe værdi inden for Telegram-appen. Der er allerede etableret et første stipendieprogram for eksterne udviklere. På mellemlang sigt sigter TON Foundation mod at blive en Decentralized Autonomous Organization (DAO), der træffer strategiske beslutninger i fællesskab. Den retlige ramme for kryptokurver og blockchain i Schweiz bliver fremhævet som en fordel, da det har gjort det lettere for Toncoin at tage initiativet.

Top  ECB Chair Warns of the Challenges in Regulating Crypto Entities Similar to Banks

Konklusion: Stiftelsen for Toncoin sender TON i plus

For investorer virker Toncoin som et tveægget sværd. Der mangler grundlæggende oplysninger om tokenfordelingen, roadmapen og konkrete samarbejdspartnere. På den anden side er TON endnu ikke noteret på hverken Binance eller Coinbase, hvilket skaber potentiale for positiv kursudvikling. En TON Foundation baseret på schweizisk lov bør ses som et tegn på, at man ønsker at lægge de gamle problemer i USA bag sig og opbygge Toncoin-økosystemet langt væk fra SEC. Det er nu vigtigt at observere, om TON Foundation opfylder deres løfter om transparens vedrørende Toncoin og dets fortid.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button