FinanzenKrypto News

Stigende interesse for kryptowährungen som langsigtede investeringer i Tyskland, men bekymring for kompleksitet og kriminel aktivitet

Kryptowährungen erlangen anhaltendes Interesse in Deutschland

Et stigende antal virksomheder i Tyskland ser potentialet i kryptowährungen som en langsigtet investering, ifølge en ny infografik fra Block-Builders.de. Undersøgelsen viser også, at mange internationale virksomheder er positive omkring kryptovalutaer.

Fremtidige Kurssteigerungen forventes af Bitcoin og andre digitale valutaer

Ikke kun i Tyskland, men også internationalt, forventer 44 procent af virksomhederne en betydelig stigning i kurserne på Bitcoin og andre digitale valutaer i de kommende år. Disse virksomheder ser også kryptovalutaerne som en fornuftig alternativ betalingsmetode for lande med høj inflation.

Begrænsende faktorer og bekymringer

Ikke desto mindre har nogle virksomheder visse bekymringer vedrørende indførelsen af kryptovalutaer. 49 procent af de tyske virksomheder finder kryptovalutaer for komplicerede, mens 37 procent tror, at de primært gavner kriminelle. Sidstnævnte opfattelse stemmer dog ikke overens med virkeligheden. Illustreret i den pågældende infografik viser det sig, at kun 0,32 procent af de kryptobetalinger, der handles på mainstream-børser, stammer fra illegale adresser. Desuden har den tyske kriminalpolitiforening udtalt, at flertallet af transaktioner med digitale valutaer ikke har nogen strafferetlig relevans.

Interessen fra store virksomheder

Store virksomheder synes også at have stor interesse i kryptovalutaer og blockchain-teknologien. Ifølge de seneste data anvender 56 ud af de 100 største virksomheder på verdensplan allerede blockchain-teknologien.

Et nyligt eksempel er Ferrari, som har tilkendegivet, at de nu accepterer betalinger med Bitcoin og andre digitale valutaer. Dette er en strategi, der sigter mod at nå ud til en ny målgruppe. Hvis ikke for kryptovalutaernes imageproblem, vil mange andre virksomheder sandsynligvis følge Ferraris eksempel.

Top  Dollar-Cost-Averaging: Lohnt sich ein Bitcoin-Sparplan am Weltspartag 2023?

Den generelle holdning til kryptovalutaer og blockchain-teknologien varierer blandt virksomheder. Mens mange ser det som en attraktiv investeringsmulighed, er der stadig bekymringer vedrørende kompleksiteten og sikkerhedsaspekterne. Som teknologien og markedet fortsætter med at udvikle sig, er det vigtigt for virksomheder at nøje vurdere fordele og ulemper, før de træffer beslutninger om kryptovalutaer.

(Baseret på den leverede information.)

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button