BitcoinEthereumKrypto News

Stor bevægelse af Bitcoins fra Mt. Gox for første gang siden 2014: Hvad betyder det?

Bitcoin: Mt.Gox bevæger massive BTC-beholdninger for første gang siden 2014

Den tidligere lukkede kryptobørs Mt.Gox har tilsyneladende igangsat Bitcoin-overførsler i milliardområdet for første gang siden 2014 i de tidlige morgentimer. Ifølge On-Chain-data fra Arkham Intelligence blev mindst 100.000 BTC, svarende til en værdi på mere end fem milliarder amerikanske dollars, overført til forskellige ukendte adresser.

Kreditorer til børsen, der kollapsede i 2014, kan snart få deres tabte Bitcoins tilbage, hvor omkring 142.000 BTC skal udbetales til investorer. Denne udvikling har allerede ført til en første reaktion på markedet: Bitcoin-prisen faldt med cirka to procent og lå omkring 27.700 dollars.

Bitcoin Kurs Prognose: Kommer der et nyt ATH?

Ifølge FinanzNachrichten.de stiger Bitcoin efter en markant korrektionsfase stærkt igen og kan muligvis nå et nyt All Time High (ATH). I løbet af de sidste tre uger er prisen på Bitcoin steget med cirka tolv procent, hvilket har medført, at markedsværdien på 1,4 billioner dollars er blevet overskredet.

En af hovedårsagerne til denne stigning er godkendelsen af en Ethereum Spot ETF af SEC samt en lavere inflationsrate, hvilket giver optimistiske fremtidsudsigter for rentenedsættelser. Analytikere ser derfor gode chancer for yderligere prisstigning op til nye rekordniveauer.

Skal investorer reagere på MSCI World? Så overraskende meget Bitcoin er der i ETF’en

Börse Online rapporterer om den stigende andel af virksomheder med tilknytning til kryptovaluta i MSCI World ETF’en. Ud over kendte navne som Coinbase og Block Inc. er også Blackrock og Fidelity repræsenteret – begge tilbyder også tjenester relateret til Bitcoin.

Investorer bør dog være opmærksomme på, at disse aktier i øjeblikket kun udgør en meget lille del af den samlede ETF, og derfor er der ikke behov for drastiske tiltag. Ikke desto mindre viser denne tendens den voksende interesse fra institutionelle investorer i kryptovalutaer.

Top  KPMG's Bericht bestätigt: Bitcoin kann zur Lösung von Umweltproblemen beitragen

Bitcoin-Hotspots: Disse lande har den højeste kvote af krypto-Hodlers

Ifølge finanzen.net fører De Forenede Arabiske Emirater (VAE) globalt med den højeste andel af borgere, der har investeret i kryptovalutaer – hele 30 procent ejer digitale valutaer som Bitcoin eller Ether.

Dette land følges tæt af Vietnam med en andel på 21 procent samt USA med lidt over 15 procent af deres befolkning som aktive kryptoinvestorer. Tyskland fører ranglisten i Europa, men globalt set ligger det markant bag disse frontløbere.

Ethereum Kurs efter SEC-beslutning igen efterspurgt – Bitcoin kæmper om 27.000 dollars

Ud over den stærke stigning for Ethereum på baggrund af positive nyheder fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) udtaler IG Deutschland sig også om den nuværende situation vedrørende de to vigtigste kryptovalutaer.

IG Deutschland påpeger, at især ETH/USD-parringen har kunnet notere betydelige gevinster. Imidlertid består der stadig usikkerheder omkring fremtidige udviklinger. Den førende aktivklasse forbliver generelt volatil, og det er stadig usikkert, om der kan opnås varig stabilitet. Disse udviklinger bør fortsat følges nøje for at træffe velovervejede og strategiske beslutninger.

Vigtig meddelelse: Artiklen er ikke en investeringsrådgivning i henhold til Wertpapierhandelsgesetz (WpHG). Oplysningerne på denne hjemmeside er kun til oplysning og underholdning af læserne og udgør ikke investeringsrådgivning eller anbefalinger i henhold til Wertpapierhandelsgesetz. Læserne opfordres udtrykkeligt til at danne deres egen mening om indholdet på denne hjemmeside og at få professionel og uafhængig rådgivning, før de træffer konkrete investeringsbeslutninger. Vi rapporterer om erfaringer med relevante udbydere og modtager provision i overensstemmelse med partnerbetingelserne. Vores testrapporter er baseret på reelle tests og er også dokumenteret via screenshots. Bevis kan til enhver tid kræves.

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button