BitcoinKrypto News

Stor institutionel interesse skubber Bitcoin-kursen mod nye højder: Hvornår bryder den digitale valuta sit All-Time High?

I den seneste tid har institutionelle investorer som BlackRock og Fidelity købt en betydelig mængde Bitcoin, overskridende den daglige mængde, der mines. Denne kendsgerning har bidraget til en stigning i Bitcoin-kursen på markedet. Dog er det ikke kun det institutionelle interesse, der driver kursudviklingen for den førende kryptovaluta.

Bitcoin i februar: Fast vækst i kursen

Historisk set har februar været en positiv måned for Bitcoin med undtagelse af 2020 og 2014. Data fra Coinglass viser, at i februar 2024 er Bitcoin steget med 34,65%, hvilket er over dobbelt så højt som den gennemsnitlige kursstigning på 15,32%.

Finansmarkeder på All Time High: Hvornår følger Bitcoin efter?

Ikke kun Bitcoin, men hele finansmarkedet oplever en stigning i kursværdierne. S&P500 og DAX har begge nået rekordhøjder, delvist takket være en stigning i den cirkulerende mængde af amerikanske dollars. Bloomberg-analytikere påpeger, at finansmarkederne nyder godt af den øgede likviditet.

Stefan Lübeck, ekspert på BTC-ECHO, påpeger den korrelation mellem aktieindeks som SPX og Nasdaq med Bitcoin. Han bemærker, at Bitcoin stadig har en del at indhente i forhold til aktieindeks, da det stadig handles 14% under sit all-time high.

Aktuelt handles Bitcoin til 59.160 dollars med en daglig vækst på ca. 4,4%. Spørgsmålet er nu, om Bitcoin vil bryde sit all-time high snart. For en dybdegående analyse af Bitcoin og dens mulige kursmål i den kommende tid, læs mere her: Bitcoin (BTC): Næste stop All Time High?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  EZB-Präsidentin Christine Lagarde: Einer meiner Söhne hat sich mit Kryptowährungen verzockt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button