BitcoinKrypto News

Stor institutionel interesse skubber Bitcoin-kursen mod nye højder: Hvornår bryder den digitale valuta sit All-Time High?

I den seneste tid har institutionelle investorer som BlackRock og Fidelity købt en betydelig mængde Bitcoin, overskridende den daglige mængde, der mines. Denne kendsgerning har bidraget til en stigning i Bitcoin-kursen på markedet. Dog er det ikke kun det institutionelle interesse, der driver kursudviklingen for den førende kryptovaluta.

Bitcoin i februar: Fast vækst i kursen

Historisk set har februar været en positiv måned for Bitcoin med undtagelse af 2020 og 2014. Data fra Coinglass viser, at i februar 2024 er Bitcoin steget med 34,65%, hvilket er over dobbelt så højt som den gennemsnitlige kursstigning på 15,32%.

Finansmarkeder på All Time High: Hvornår følger Bitcoin efter?

Ikke kun Bitcoin, men hele finansmarkedet oplever en stigning i kursværdierne. S&P500 og DAX har begge nået rekordhøjder, delvist takket være en stigning i den cirkulerende mængde af amerikanske dollars. Bloomberg-analytikere påpeger, at finansmarkederne nyder godt af den øgede likviditet.

Stefan Lübeck, ekspert på BTC-ECHO, påpeger den korrelation mellem aktieindeks som SPX og Nasdaq med Bitcoin. Han bemærker, at Bitcoin stadig har en del at indhente i forhold til aktieindeks, da det stadig handles 14% under sit all-time high.

Aktuelt handles Bitcoin til 59.160 dollars med en daglig vækst på ca. 4,4%. Spørgsmålet er nu, om Bitcoin vil bryde sit all-time high snart. For en dybdegående analyse af Bitcoin og dens mulige kursmål i den kommende tid, læs mere her: Bitcoin (BTC): Næste stop All Time High?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Konsekvenserne af Binance's skelsættende retfærdighedssag med det amerikanske justitsministerium

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button