BitcoinKrypto News

Stor interesse for Bitcoin: Hedgefonde investerer milliarder – Hvad betyder det for markedet?

Bitcoin: Endnu mange købere tilbage – DER AKTIONÄR

Det kumulerede Bitcoin-ETF-volumen er nu over 310 milliarder dollars. Ikke overraskende, da investeringsfirmaet River rapporterer, at 52 procent af de største amerikanske hedgefonde allerede har investeret i produkter, der blev frigivet tidligere på året. Ikke desto mindre er der ingen ende i sigte for tilstrømningen af midler.
DER AKTIONÄR rapporterer også, at over halvdelen af de største 25 hedgefonde i USA nu har engagementer i Bitcoin, hvoraf utrolige to milliarder dollars alene er blevet investeret af Millennium Management. Disse tal viser, at Bitcoin ikke længere kun er en højt spekulativ aktivaklasse, men at også “smart money” ivrigt investerer i kryptovalutaen.

Bitcoin køb via DCA: Sådan nyder du godt af dollar-cost averaging-effekten – WirtschaftsWoche

Artiklen fra WirtschaftsWoche forklarer, hvordan investorer gennem en såkaldt Dollar Cost Averaging (DCA) plan regelmæssigt kan investere en fast pengebeholdning i Bitcoin og dermed nyde godt af gennemsnitskost-effekten. Dette mindsker virkningerne af markedssvingninger og støtter disciplineret investering.
Studier har vist, at en direkte investering på lang sigt ofte giver højere afkast end en investering i mange mindre portioner. Især for investorer med begrænset kapital kan det dog være hensigtsmæssigt at investere flere mindre beløb – især i en aktivaklasse med høj kursværdi som Bitcoin.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Bitcoin-Preiswarnung: Analyst Ali Martinez warnt vor möglichen Rückgängen auf 59.000 US-Dollar

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button