Krypto NewsRegulierung

Storbritannien lancerer en ny krypto-sandbox fokuseret på digitale værdipapirer i første kvartal 2024

Großbritannien lancerer en ny Krypto-Sandbox for digitale værdipapirer

Det britiske finansministerium har planer om at lancere en ny krypto-sandbox inden udgangen af ​​første kvartal 2024. Denne sandbox vil være specifikt fokuseret på digitale værdipapirer. Det blev afsløret af Helen Boyd, lederen af ​​kapitalmarkedsafdelingen i den britiske finanstilsynsmyndighed, Financial Conduct Authority (FCA), i hendes tale på CCData Digital Asset Summit den 3. oktober.

Boyd forklarede, at den nye sandbox for digitale værdipapirer vil adskille sig fra den eksisterende sandbox, der blev lanceret af FCA i august 2023. FCA’s nuværende Digital Sandbox er designet til at støtte teknologivirksomheder i de tidlige faser af produktudviklingen. Men den kommende Digital Securities Sandbox fra finansministeriet vil have et “nyt regelsæt, der giver mulighed for at gøre nye ting med digitale værdipapirer.” Ifølge den officielle meddelelse om Digital Securities Sandbox vil formålet være:

“At etablere finansielle markedinfrastrukturer, der anvender teknologien for digitale aktiver og kan udføre en række aktiviteter relateret til digitale værdipapirer under en midlertidigt ændret juridisk og regulatorisk ramme.”

Boyd diskuterede også FCA’s fremtid som den primære reguleringsmyndighed for kryptokurrency i Storbritannien. Hun udtalte, at myndigheden stadig afventer finansministeriets beslutning om, hvor meget magt der skal gives til FCA.

De britiske tilsynsmyndigheder har for nylig indtaget en hård holdning over for den digitale formuesektor. Finansministeriet overvejer en generel forbud mod kaltaquise for kryptoinvesteringer, og FCA har udstedt en sidste advarsel til lokale kryptovirksomheder, der ikke overholder deres markedsføringsregler.

Top  Vigtige faktorer, der afgør starten på en ny bullmarked for Bitcoin (BTC) og andre kryptokurser

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button