Krypto News

Store virksomheder, der køber og holder Bitcoin (BTC), bør ikke give anledning til bekymring, ifølge Michael Saylor fra MicroStrategy.

Stor adoption af Bitcoin i virksomheder burde ikke skabe bekymring, ifølge MicroStrategy CEO

I en nylig podcast-interview udtalte Michael Saylor fra MicroStrategy, at store virksomheder, der køber og holder Bitcoin (BTC), ikke burde give nogen anledning til bekymring.

I samtalen med Natalie Brunell i “Coin Stories” podcasten, der blev udgivet den 7. august, understregede Saylor, at en voksende deltagelse fra tredjepart og virksomheder på Bitcoin-markedet er uundgåelig.

Han påpegede dog også, at Bitcoin-entusiaster, selvom de ønsker fuld kontrol eller suverænitet over deres Bitcoin, ikke nødvendigvis behøver at være den eneste løsning, da folk bruger Bitcoin til forskellige formål.

“Vi skal være forberedt på, at Bitcoin vil gennemsyre alt,” sagde Saylor. Han forklarede, at med øget integration i samfundet vil Bitcoin have mange anvendelsesmuligheder, og der vil være en individuel model for hver enkelt.

“Der er forskellige typer af brugere. Nogle vil altid vælge selvopbevaring, andre vil bruge multisig, og andre vil have brug for en lag-3 opbevaringsudbyder. Det vil have politiske, funktionelle eller anvendelsesmæssige formål,” tilføjede han.

Saylor nævnte tre vigtige grunde til at have tredjepartsopbevaring. Disse grunde omfatter tekniske, politiske og naturlige årsager.

Fra et politisk synspunkt kan det være nødvendigt at ty til en tredjepartsudbyder.

“Borgmesteren i New York er stadig borgmester i New York. Medmindre du køber hele New York City, Californien eller landet Island, bliver der brug for opbevarere til politiske formål,” sagde han.

Teknisk set vil der være folk, der ønsker at udføre kryptotransaktioner med deres mobile enheder, således at leverandører af lag-3-løsninger som Bank of America og Apple bliver uundgåelige, ifølge Saylor.

Top  Kryptoekspert spår stort millionpotentiale for Bitcoin

“Bitcoin vil udgøre grundlaget. Der vil være et andet lag, f.eks. Lightning, for at gøre tingene hurtigere. Så vil der være et tredje lag som Bank of America og Apple. Dette tredje opbevaringslag vil levere funktionalitet,” sagde han.

Naturlige grunde definerede Saylor som når det er sikrere for visse mennesker at betro deres formue til andre.

Han nævnte for eksempel en 85-årig med Alzheimer eller nogen, der ønsker at sikre deres formue til et endnu ikke født barnebarn.

“Jeg klagde ikke over, at min mor og far havde bilnøglerne, da jeg var tolv år gammel, og jeg fik ikke bilnøglerne,” sagde Saylor.

Saylor forklarede, at den optimale blanding af Bitcoin-integration vil blive bestemt af markedet.

“Vi skal ikke være bange for alle de forskellige måder, folk integrerer, pakker, indlejrer eller udfører Bitcoin på. Der er ikke ét rigtigt svar. Markedet vil bestemme den rette blanding af Bitcoin-integrationer,” afsluttede han.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button