BitcoinKrypto News

Strid mellem tidlige investorer i DeFiChain (DFI) løst med offentliggørelse af “Settlement of Dispute” – DFI-kursen stiger 16 procent.

Settlement of Dispute mellem Julian Hosp og John Ross

Julian Hosp, U-Zyn Chua og deres tidligere forretningspartner, John Ross, har offentliggjort en aftale om stridsløsning (“Settlement of Dispute”). Dette skulle formentlig afslutte konflikten mellem de tidlige investorer i DeFiChain (DFI) for nu.

I det underskrevne dokument skriver Rost, at han “ønsker at se DeFiChain vinde”. Derudover fortryder Rost “bestemte negative udtalelser, som han havde fremsat over for Cake Group, DeFiChain samt Dr. Julian Hosp og hans kone Bettina”.

Negativ omtale af Julian Hop og Cake Group

Tidligere havde John Rost udtalt sig negativt om Julian Hosp og hans virksomhed over for BTC-ECHO. I et eksklusivt interview kaldte han Cake for et “moderne Ponzi-skema”. Projektet var ikke decentraliseret, og i virkeligheden ville Julian Hosp trække i trådene. Julian Hosp havde ikke svaret på gentagne medieforespørgsler fra BTC-ECHO.

Anbefaling om at afhænde DFI-token

For nylig rådede Rost DFI-investorer til at afhænde deres tokens. Ifølge en vedhæftet fil til stridsaftalen har både Rost og Howard Fineman, også en tidlig investor i Bake.io, likvideret deres egne DFI-beholdninger og ombyttet dem til DUSD.

DeFiChain: DFI-Kurs stiger

DFI reagerede positivt på nyheden. Inden for 24 timer noterede tokenkursen en stigning på 16 procent og handles nu til 0,096 USD. På længere sigt er de seneste gevinster imidlertid kun et dråbe i havet. I de seneste tolv måneder har DeFiChain mistet omkring 84 procent af sin værdi.

Top  BlackRock har ikke modtaget meddelelse fra SEC vedrørende Bitcoin Spot-ETFs

Afslutning af konflikt mellem Julian Hosp og John Rost

BTC-ECHO har bedt både Julian Hosp og John Rost om baggrundsoplysninger om aftalen. John Rost svarer, at sagen med aftalen om stridsløsning er afsluttet for ham. Der er ingen tilbagemelding fra Julian Hosp indtil redaktionens slutning.

Mulig likvidation af Cake-Gruppen

I december sidste år rapporterede BTC-ECHO om en anmodning fra U-Zyn Chua, et tidligere bestyrelsesmedlem i Cake Group, om at likvidere virksomheden. Det var tidligere kommet frem, at Cake havde afskediget flere medarbejdere.

Det er endnu et skridt mod at lægge stridigheder bag sig, og med et stærkt ønske om at se DeFiChain lykkes, ser fremtiden lys ud for både virksomheden og dens investorer.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button