BitcoinKrypto News

Studie viser: Salvadorianere i byområder bekymrede for økonomien – demografiske og økonomiske forhold i fokus

I oktober 2024 blev undersøgelsen “Rumbo País 2024” præsenteret, en omfattende undersøgelse af Salvadorianernes opfattelser og forventninger midt i landets udfordringer og realiteter. Undersøgelsen blev personligt gennemført og indhentede meninger fra 1.224 personer over 18 år. Den giver et detaljeret indblik med en fejlmargin på ±2,8 % og en tillidsniveau på 95 %.

Demografiske og sozioøkonomiske forhold

Resultaterne viser, at flertallet af de adspurgte (71,4 %) bor i byområder, med en tydelig koncentration i aldersgruppen 30 til 49 år. Hvad beskæftigelse angår, er kun 29,5 % af deltagerne i beskæftigelse, og cirka 37,8 % har en high school-eksamen, hvilket understreger vanskelighederne ved tilgængeligheden af job og kvaliteten af uddannelse.

Desuden er 39,5 % af de adspurgte enlige, og 45,7 % angiver, at deres families budget er meget stramt, hvilket tydeliggør den økonomiske usikkerhed i mange husholdninger.

Politiske opfattelser og institutionelt tillid

Præsident Nayib Bukele modtager en positiv vurdering med gennemsnitligt 8,43 ud af 10 point, hvilket antyder bred tilslutning. De institutioner, som borgerne stoler mest på, er forsvaret og den nationale civilpoliti. Dog er tilslutningen til undtagelsestilstanden på 76,4 %, selvom 36,3 % af de adspurgte indrømmer uretmæssige anholdelser i deres lokalsamfund.

Økonomiske aspekter og forventninger til fremtiden

Over halvdelen af de adspurgte vurderer deres økonomiske situation som gennemsnitlig, og 87,4 % har ikke fået lønjusteringer for nylig. Omkostningerne til mad er den største økonomiske bekymring for 66,8 % af deltagerne, hvilket tyder på inflationens virkninger på familiebudgettet.

Hvad angår fremtiden, mener 52,4 %, at forbedring af uddannelsen bør være den højeste prioritet for landets fremskridt. På trods af økonomiske og sociale udfordringer er 58,2 % af salvadorianerne optimistiske med hensyn til landets fremtid.

Top  Warren Buffett taber stort på bitcoin - Kryptovalutaen overhaler Berkshire Hathaway i værdi

Undersøgelsen “Rumbo País 2024” giver et oplysende portræt af El Salvador set fra dets borgeres synspunkt, der står over for økonomiske og sociale udfordringer, men stadig ikke opgiver håbet om en bedre krypto-fremtid. Resultaterne understreger, at forbedring af uddannelse er en afgørende prioritet for landets bæredygtige udvikling.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button