BitcoinKrypto News

Südkoreanischer Pensionsfonds erhöht Bitcoin-Investitionen: Kaufen Anteile an MicroStrategy und Coinbase

NPS øger sit engagement i Bitcoin gennem køb af MicroStrategy-aktier

National Pension Service øger sin eksponering mod Bitcoin

Südkoreas National Pension Service (NPS), verdens tredjestørste pensionsfond baseret på aktiver, har øget sit engagement i Bitcoin ved at købe aktier i MicroStrategy, et firma kendt for sine betydelige BTC-beholdninger.

Detaljer om NPS’ investering i MicroStrategy

I løbet af andet kvartal i år har NPS købt 24.500 aktier i MicroStrategy Inc. til en værdi af 33,7 millioner USD ifølge en nylig indsendelse til den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC).

Tidligere investeringer og strategisk fokus

Denne strategiske acquisition følger NPS’ tidligere investeringer, der sigtede mod at opnå indirekte eksponering mod Bitcoin. I tredje kvartal sidste år købte fonden 282.673 aktier i Coinbase til den daværende værdi af 19,9 millioner USD.

NPS’ aktiebeholdning i Coinbase

Ifølge den seneste rapport ejer NPS 229.807 aktier i Coinbase Global Inc. Værdien af disse aktier var anslået til 51 millioner USD ved udgangen af juni, hvilket dog er lidt mindre end de 253.763 aktier, de havde ved udgangen af marts.

MicroStrategy som førende BTC-ejer

Under ledelse af CEO Michael Saylor har MicroStrategy opnået ry for at være den største virksomhedsejer af Bitcoin og besidder 226.500 BTC (ca. 13,2 milliarder USD).

Stigende aktiepriser og interesse i Bitcoin

Siden årets begyndelse er MicroStrategy-aktierne steget med 92 %, hvilket afspejler deres stærke performance, mens Coinbase-aktierne er steget med 25 %. Disse stigninger underbygger det voksende interesse og tillid til Bitcoin og dets tilknyttede aktiver, især blandt institutionelle investorer som NPS.

Top  Bitcoin og andre digitale valutakurser: Stigning på lørdag morgen - her er de aktuelle tal.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button