AltcoinsKrypto News

Svejtsisk start-up hævder sig truet af Citadel Securities’ retssag om erhvervshemmelighedtyveri

Portofino Technologies, en schweizisk start-up grundlagt af Alex Casimo og Leonard Lancia, har indgivet en anmodning om at afvise en retssag anlagt mod dem af Citadel Securities.

Bevægelsen hævder, at Citadel’s retssag er et forsøg på at intimidere andre medarbejdere og forstyrre Portofinos forretningsaktiviteter, ifølge Insider.

Den juridiske kamp mellem de to virksomheder begyndte, da Citadel Securities Europe indgav en sag i London i juni 2022 og hævdede, at Casimo og Lancia overtrådte deres ansættelsesaftaler ved at opfordre Citadel Securities-medarbejdere til handling.

Portofino har afvist disse påstande og hævder, at Citadel’s sag er “uholdbar, antikonkurrencemæssig og et klassisk eksempel på virksomhedsintimidation”.

Ikke tilfreds med de retlige procedurer i Europa har Citadel Securities også indledt retssager mod Portofino i USA.

I maj i år sagsøgte Citadel start-up’en i New York og anklagede grundlæggerne for at stjæle forretningshemmeligheder og bedrage deres kolleger om deres aktiviteter og intentioner.

Portofino svarede ved at karakterisere Citadel’s søgsmål som grundløse og et forsøg på at kvæle konkurrencen.

Tvist bør løses i Europa

I sin anmodning om at afvise det amerikanske søgsmål argumenterede Portofino for, at tvisten bør løses i Europa, da Citadel’s europæiske afdeling først indledte retssager i London.

Portofino understregede behovet for at afslutte sagen i London hurtigt for at fortsætte sine daglige aktiviteter uden indblanding fra Citadel Securities.

Virksomheden tilføjede endvidere, at der ikke er beviser for at understøtte Citadel’s påstande om tyveri af forretningshemmeligheder og hævdede, at disse beskyldninger var beregnet til at intimidere andre medarbejdere i Citadel Securities, der overvejer at forlade virksomheden.

Top  Shiba Inu (SHIB) Kurs: Steht ein signifikanter Kursanstieg bevor?

Ifølge anmodningen begyndte “Citadel Europes eksterne rådgivere i december 2021 at kræve information fra Portofino og dets grundlæggere og begyndte kort efter at afpresse Portofinos rekrutterere, investorer og potentielle investorer for information om Portofino, herunder ved at true med retssager”.

Citadel hævder, at Casimo og Lancia hemmeligt lancerede kryptofirma

Ifølge Citadel Securities skabte Casimo og Lancia hemmeligt deres eget krypto-markedsføringsfirma, mens de stadig var ansat i virksomheden.

Virksomheden hævder, at de løj for deres kolleger og arrangerede hemmelige investormøder, hvor de fremhævede fordelene og adgangen, de havde opnået fra deres tilknytning til Citadel Securities.

“Desuden er deres forsøg på at ulovligt kapre Vincent Prieur, en medarbejder med base i New York, der er beskrevet som ‘aggregator af alt, hvad der har med krypto at gøre’ hos Citadel Securities, ubestridt,” fortalte virksomheden Insider.

Det er værd at bemærke, at Vincent Prieur, der senere blev medlem af Portofino, tidligere var involveret i en retssag med Citadel Securities.

Bloomberg rapporterede, at sagen mellem Prieur og Citadel Securities til sidst blev afsluttet ved et udenretligt forlig.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button