BitcoinKrypto News

Sweatcoin: Et nyt incitament til at bevæge sig

Sweatcoin: Det ultimative Move-to-Earn-projekt

Sweatcoin er en app, der tilskynder folk til at være mere aktive ved at belønne dem med såkaldte sweatcoins for hver skridt, de tager. Disse sweatcoins kan derefter indløses mod forskellige belønninger og tilbud fra samarbejdspartnere.

Hvordan fungerer det?

Appen bruger telefonens indbyggede skridttæller til at registrere brugerens aktivitet. For hver 1.000 skridt, der tages, tjener brugeren 0,95 sweatcoins. Ud over at registrere skridtene er appen også i stand til at spore hastighed og distancen af brugerens bevægelse.

Hvordan adskiller det sig fra STEPN?

Sweatcoin adskiller sig fra STEPN på flere måder. Mens STEPN fokuserer på at belønne brugere med digitale valutaer, herunder kryptovalutaer som Bitcoin, belønner Sweatcoin brugerne med sweatcoins, der kan indløses mod varer og tjenester. Derudover har STEPN en geolokationsfunktion, der gør det muligt for brugerne at konkurrere om at overtage virtuelle lande ved at gå og løbe i det virkelige liv. Sweatcoin fokuserer derimod primært på at belønne brugerne for deres skridt og øge deres fysiske aktivitet.

Konklusion

Sweatcoin og MOVECOIN er to spændende projekter, der begge sigter mod at booste folk til at være mere aktive ved at belønne dem for deres bevægelse. Mens STEPN fokuserer på at belønne brugerne med digitale valutaer og har en geolokationsfunktion, der adskiller det fra Sweatcoin, fokuserer Sweatcoin primært på at belønne brugerne med sweatcoins, der kan indløses mod varer og tjenester. Uanset hvilken app man vælger, er det altid en god idé at være mere aktiv, og med disse apps har brugerne en ekstra motivation til at komme ud og bevæge sig.

Top  Bitcoin Buller forudsiger en mulig prisstigning over 70.000 $ baseret på seneste BTC-købaktioner og fortsat stigningstendens.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button