Krypto News

Tausende ZF-Beschäftigte demonstrierer i Friedrichshafen: Sorgen um Arbeitsplätze und Werksschließungen.

I denne artikel vil vi diskutere de seneste begivenheder ved ZF Friedrichshafen, der involverede flere tusinde ansatte i en protestmarch og forskellige møder.

Betriebsversammlungen i Friedrichshafen

Onsdag samledes medarbejderne på ZF Friedrichshafen til de første betriebsversammlungen i det nye år. Diskussionerne fokuserede især på de planlagte lukninger af fabrikker i Nordrhein-Westfalen. Ansatte fra Nutzfahrzeugsparte (Betrieb N) i Friedrichshafen samt medarbejdere inden for administration, forskning og udvikling (Betrieb Z) deltog i møderne.

Solidaritetsmarsch og bekymringer

En solidaritetsmarsch og fælles demonstration fandt sted foran ZF Forum med deltagelse af omkring 3.000 mennesker, herunder medarbejdere fra andre ZF-fabrikker. De var bekymrede over den planlagte lukning af fabrikken i Nordrhein-Westfalen i slutningen af året.

Jobusikkerhed og forhandlinger

Tusindvis af ZF-medarbejdere er bekymrede for deres job. Selvom virksomheden og medarbejderrepræsentanterne tidligere på året nåede til enighed om at sikre produktionen på de største produktionssteder i Friedrichshafen for de næste år, er der stadig ingen jobgaranti for de ansatte inden for administration, forskning og udvikling, og forhandlingerne er i øjeblikket stillestående ifølge Betriebsrat, den tyske medarbejderrepræsentation.

Bekymringer om billigproduktion og jobtab

Diskussionerne på betriebsversammlungen berørte også spørgsmålet om billigproduktion i udlandet. Betriebsrat kæmper for at bevare job i Tyskland. Især produktionen af elektriske drivsystemer bør ikke outsources.

Planlagte lukninger af fabrikker

ZF-koncernen står over for økonomisk pres og har annonceret planer om at lukke fabrikker, herunder i Eitorf og Gelsenkirchen i Nordrhein-Westfalen. Der er stor bekymring blandt de berørte medarbejdere.

Udtalelse fra ledelse

Lea Corzilius, personalechef hos ZF, har vist forståelse for de berørte medarbejderes bekymringer og problemer. Hun påpeger, at virksomheden befinder sig i en svær situation på grund af overgangen til elektromobilitet. Hun forsikrer dog, at ZF har tillid til Friedrichshafen, og at medarbejderne ikke behøver bekymre sig.

Top  Bitcoin-Influencer spår GameStop-aktiens kursmål på 1.000 US-dollar ved hjælp af strategi inspireret af Bitcoin-Treasury-Model.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button