AltcoinsKrypto News

Tidligere a16z-partner, Katie Haun, mener det er “et virkelig godt tidspunkt” at investere i kryptobranchen

Katie Haun: Det er et godt tidspunkt at investere i crytolandbrug

Tidligere generalpartner hos a16z, Katie Haun, mener at det er “et virkelig godt tidspunkt” at investere i kryptoindustrien.

I et nyligt interview under TechCrunch Disrupt talte Haun om kryptomarkedet i de seneste år og hævdede, at hun stadig er meget optimistisk om fremtiden for krypto.

“Jeg tror, der er en opfattelse derude, at krypto er dødt. Vi er meget travle, men en af de ting, vi gjorde, var, at vi så denne markedskorrektion, og vi ventede meget bevidst med at investere,” sagde Haun.

“Så jeg ved, det lyder lidt mærkeligt, men vi synes faktisk, at det er et virkelig godt tidspunkt at investere i rummet på nuværende tidspunkt.”

Haun, som forlod Andreessen Horowitz for næsten to år siden for at etablere Haun Ventures, har rejst to kryptofonde på i alt 1,5 milliarder dollars.

På trods af opfattelsen af at timingen var passende, hævdede Haun, at det ikke var en dans på roser.

Hun sagde, at kryptomarkedet havde oplevet en betydelig korrektion med et fald på 40% fra sin højeste værdi.

Haun Ventures består af to fonde

Hun afslørede, at Haun Ventures består af to fonde: en tidligfasefond på 500 millioner dollars, der fokuserer på A, B og C-runder, og en acceleratorfond, der støtter senere kryptoprojekter.

Haun nævnte, at den større fond har indgået aftaler med to hurtigt voksende “ikonebrands” inden for krypto, selvom hun undlader at afsløre deres navne.

Top  Storindkøb af kryptotokens: Hanwe.eth scorer $12,1 millioner i Blur's seneste airdrop

Hun afslørede også, at hendes firma endnu ikke har investeret halvdelen af den større fond, og investeringen i tidligfasefonden er betydeligt mindre.

På trods af fondenes størrelse udtrykte Haun tilfredshed med de 1,5 milliarder dollars, der blev rejst.

“Og ved du hvad, jeg udtaler dette offentligt på en scene, selvom markedet er i en massiv krypto-opgang, har vi ikke til hensigt at øge vores størrelse. Vi mener, at vi har valgt vores størrelse og strategi af en grund.”

Haun kritiserer SEC for regulerende handlinger

I en diskussion om regulerende bekymringer og rollen som Securities and Exchange Commission (SEC), kritiserede Haun agenturet for deres håndhævelsesaktioner mod kryptovirksomheder.

Hun hævdede, at love og regler fastlægges af domstole og Kongressen, snarere end uafhængige agenturer.

Haun gik også hårdt ind mod den nuværende ledelse af SEC og hævdede, at de har taget et bredt syn på deres jurisdiktion, ikke kun inden for kryptorummet, men også inden for områder som AI og klima.

“Og jeg synes, det er bekymrende, for det er ikke sådan vores system er sat op. Og jeg tror, det er derfor, du begynder at se nogle føderale dommere sige: ‘Vent lige et øjeblik, det går for vidt’,” tilføjede hun.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button