AltcoinsKrypto News

Tidligere FTX-ledere sikrer nye stillinger

Mysten Labs hyrer tidligere FTX-direktør som ny strategidirektør

Sina Nader, tidligere leder af partnerskaber hos FTX US, er nu ansat hos Mysten Labs som virksomhedens nye strategidirektør. Ifølge en rapport fra Bloomberg vil Nader referere direkte til Evan Cheng, administrerende direktør og medstifter af det Palo Alto-baserede Web3-startup.

Mysten Labs, som blev grundlagt af Cheng og andre tidligere medarbejdere fra Meta Platforms (tidligere kendt som Facebook), har som vision at gøre det decentraliserede web mere sikkert og tilgængeligt. Virksomheden har modtaget stor opbakning fra indflydelsesrige investorer, herunder a16z crypto, Apollo og Coinbase Ventures.

Det er værd at bemærke, at FTX, den populære kryptobørs ledet af Sam Bankman-Fried, tidligere var en af Mysten Labs’ største investorer, indtil den stødte på udfordringer i 2022.

Før sin ansættelse hos Mysten Labs har Nader haft ledende stillinger hos anerkendte finansielle og krypto-institutioner, herunder mæglerfirmaet Robinhood og globale investeringsfirma Morgan Stanley. Han havde også stor succes som leder af partnerskaber hos FTX, hvor han spillede en afgørende rolle i etableringen af brandpartnerskaber med berømtheder, sportsfigurer og sociale medieselskaber.

Nader udtaler om Mysten Labs: “De har udført nogle fantastiske arbejde, der er meget skalerbart, og de ser på blockchain-teknologi på en anderledes måde end de fleste andre”. Han tilføjede, at hans erfaringer fra tidligere job vil blive taget i betragtning og brugt til at bidrage positivt til den udviklende kryptolandskab.

Tidligere FTX-experter finder nye roller

Ansættelsen af Nader er et tegn på en trend, hvor tidligere FTX-ansatte sikrer nye roller i branchen. Zhe “Constance” Wang, en tidligere medarbejder hos FTX, har for nylig tilsluttet sig Sino Global Capital, en venturekapitalvirksomhed inden for krypto. Derudover har den tidligere præsident for FTX US, Brett Harrison, grundlagt Architect Financial Technologies, som er specialiseret i at levere handelssoftware af høj kvalitet til erfarne individuelle investorer.

Top  Fem Vigtige Token Freigaben At Holde Øje Med Denne Uge

Harrison forlod FTX US i september 2022 efter længerevarende uenigheder og spændinger mellem ham og Sam Bankman-Fried, der er chef for FTXs hovedkontor. Han påpegede, at hans omdømme forblev intakt på trods af hans historie med den kollapsede børs, da han tidligere havde kritiseret Bankman-Frieds magt over branchen. Han tilføjede, at Architect Financial Technologies succesfuldt har rejst $5 millioner i januar fra Coinbase Ventures, Anthony Scaramucci og andre.

Harrison udtaler: “Vi var i stand til at rejse penge på en meget succesfuld måde, på trods af at det var nogle af de sværeste tider for branchen, når det kommer til pengeindsamling, ikke kun inden for krypto, men også inden for venturekapitalverdenen overordnet set.”

Det er tydeligt, at tidligere FTX-executives har fundet nye muligheder i kryptoindustrien, og dette vidner om deres værdifulde erfaringer og ressourcer, som de bringer med sig til deres nye roller hos forskellige virksomheder.

Kilder:

  • Bloomberg

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button