DogecoinKrypto News

Tidligeren til Doge-Dog-meme, Kabosu, er død: Fans siger farvel til den ikoniske Shiba-Inu-Dog

Doge-Dog-Meme sørger verden over

Das Doge-Dog-Meme har spredt glæde og latter over hele verden, inspireret til oprettelsen af Doge-Coin og endda blevet udvalgt af Elon Musk som det nye logo for platformen X. Men nu modtager fans af den søde hund triste nyheder: Kabosu er død den 24. maj i en alder af 19 år.

Fans tager afsked

Ifølge “Know Your Meme” blev billederne af den Shiba-Inu-han oprettet den 13. februar 2010. Den japanske børnehavepædagog Atsuko Sato delte fotos af sin hund på sin blog. Online havde Kabosu en stor følgerskare, og utallige fans sørger nu over tabet af dyret.

En afskedsparty

På samme platform blev hundens død nu annonceret: “Vi vil afholde en afskedsparty for Kabo-chan på søndag den 26. maj. Den vil finde sted hos Flower Kaori i Kotsu no Mori in Narita fra kl. 13 til 16.” Kabosu skulle angiveligt have kæmpet mod leukæmi siden 2022, men tabte nu kampen mod kræften.

Selma Tahirovic, k.at, ST
Aktualiseret for 3 minutter siden

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Top  Bundeskriminalamt verkauft Tausende Bitcoins - Anleger in Sorge

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button