FinanzenKrypto News

Titel: USA tager lån på mere end halvdelen af Bitcoin-markedsværdien på en dag, skaber bekymringer om stigende gæld.

Den amerikanske gæld vokser i en rasende fart og stiger med flere milliarder dollars dagligt. Den seneste kredit spreder dog rammerne: utrolige 275 milliarder dollars på blot en dag – det svarer til mere end halvdelen af ​​Bitcoin’s markedsværdi.

I alt beløber statsgælden sig nu til 33,44 billioner dollars. Mange gange overstiger de daglige vækstudbrud markedsværdien af de fleste kryptokurver.

Halvdelen af Bitcoin’s markedsværdi i gæld

Bitcoin-pioner Samson Mow tweetede den 4. oktober en sammenligning mellem den massive stigning i den amerikanske gæld og BTC’s markedsværdi.

I en enkelt dag tilføjede USA mere end halvdelen af Bitcoin’s samlede markedsværdi i gæld. Det svarer til cirka 10 millioner BTC. Alligevel er der stadig personer, der er usikre på om $27.000 er en god købspris.

For at fortsætte dette mønster: Beløbet svarer til mere end hele Ethereum’s markedsværdi, som i øjeblikket ligger lige under 200 milliarder dollars. Det er også sammenligneligt med en fjerdedel af den samlede krypto markedsværdi.

For to uger siden rapporterede BeInCrypto om en amerikansk gæld på 33 billioner dollars. Ifølge Kobeissi Letter har USA akkumuleret gæld på $32 milliarder dagligt siden da. Det blev yderligere bemærket:

“I dette tempo vil USA ansamle en billion dollars gæld inden for en måned.”

Som Goldman Sachs-analytikere har konstateret, kan omkostningerne til at servicere den enorme amerikanske gæld nå et nyt højdepunkt i 2025. Gældens byrde blev især øget af Federal Reserves renteforhøjelser sidste år.

Stigende gæld-BNP-forhold

I 2022 betalte regeringen 476 milliarder dollars, svarende til cirka 2% af det nationale BNP, alene for at afbetale renter. Ifølge skøn fra nogle strateger kan rentebetalingerne stige til 3% af BNP inden 2024 og endda 4% inden 2030. Peter G. Peterson Foundation forudser, at USA vil betale i alt 10,6 billioner dollars i renter i det næste årti.

Top  Daimler Truck-Aktie: Aufwärtsbewegung zeigt sich im Dax

Nogle mener endda, at gæld-BNP-forholdet muligvis vil stige endnu hurtigere. Ud fra den nuværende vækst kan føderale underskud udgøre utrolige 181% af BNP inden 2053, ifølge en prognose fra Congressional Budget Office.

På lang sigt er der ingen gældstak før januar 2025. Disse astronomiske tal kan derfor blive en ny normal.

Slutningen af teksten

Mislykket

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button