Krypto News

To nye Krypto-Presales i september 2023 med stort potentiale: Wall Street Memes (WSM) og Bitcoin BSC (BTCBSC)

Krypto-Presales er populære blandt investorer, da de giver mulighed for tidlig adgang til lovende projekter. Investorer håber på at opnå over gennemsnitlige afkast ved at komme ind på markedet før alle andre og drage fordel af potentielle prisstigninger efter den officielle lancering. Dog kræver det en grundig analyse på forhånd for at vurdere chancer og risici.

Lad os se nærmere på to nye Krypto-Presales, der stadig er i deres foreløbige fase i september 2023. Begge projekter forventes dog også at lancere deres offentlige handel i denne måned.

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes er en ny Krypto-Presale, der startede for nogle måneder siden. Nu afsluttes Presalen i september. I løbet af de sidste måneder er WSM blevet en af de største Presales i 2023.

25 Millioner US Dollars Presale med høj viralitet

Wall Street Memes er et Krypto-projekt, der er inspireret af Wall Street Bets. Det kombinerer tidløse elementer med øget viralitet, hvilket gør det bemærkelsesværdigt i Krypto-samfundet. Med mere end 25 millioner dollars, der er indsamlet i Presalen, er Wall Street Memes en af de største Krypto-Presales i år. Engagementet fra investorerne viser potentialet og interessen for dette projekt.

1 Million Følgere

Fællesskabet spiller en central rolle for succesen af en Meme-Coin. Det driver viraliteten, øger engagementet og styrker brandets tilstedeværelse. Wall Street Memes har allerede fået over en million følgere før ICO’en, hvilket understreger dets stærke tiltrækningskraft og investorernes tillid. Denne følgerskare giver Wall Street Memes en betydelig konkurrencefordel over mindre Meme-Coins og er et fundament for langvarig succes.

Top  Fake-News skaber turbulens på krypto-markedet

ICO planlagt med flere Tier-1 Krypto-børser

Omkring to uger fra nu er der planlagt flere listings af Wall Street Memes på Tier-1-børser. Disse udviklinger kan markant øge møntens tilgængelighed og synlighed. Tier-1-børser er kendt for deres høje likviditet og store handelsvolumen, hvilket gør Wall Street Memes tilgængelig for en bredere offentlighed. Dette kan øge interessen og efterspørgslen og bane vejen for øget accept på Kryptomarkedet.

Bitcoin BSC (BTCBSC)

På den anden side er Bitcoin BSC en ny Krypto-Presale, der startede for omkring en uge siden. Indtil videre har BTCBSC dog allerede rejst mere end 1,25 millioner dollars.

Bitcoin-klon møder Stake-2-Earn

Bitcoin BSC følger en innovativ Stake-2-Earn-model. Ved at stake mønten reduceres det handelsudbud, hvilket ved stigende efterspørgsel kan skabe ubalance og potentielt højere priser. Dette koncept giver investorerne en dobbelt fordel: De kan generere passiv indkomst gennem stake-belønninger og samtidig drage fordel af møntens værdistigningspotentiale. Denne kombination af indkomst og vækst gør Bitcoin BSC øjensynligt attraktivt for fællesskabet.

Skalerbar Binance Smart Chain

Bitcoin BSC er en såkaldt Bitcoin-klon, der bruger Binance Smart Chain og præsenterer sig selv som en BEP-20-token. Dette træk giver betydelige fordele med hensyn til skalerbarhed, især i forhold til den traditionelle Bitcoin-blockchain eller Ethereum-økosystemet, som ofte vælges til nye projekter. Ved at bruge Binance Smart Chain kan Bitcoin BSC tilbyde hurtigere transaktioner og lavere gebyrer, hvilket gør det til et attraktivt alternativ på Kryptomarkedet.

Samtidig passer Bitcoin BSC ind i 2.0-trenden, hvor eksisterende kryptokurver lanceres som 2.0-versioner uden nogen egentlig forbindelse til Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, Pepe & Co. Den associative navngivning har allerede skabt efterspørgsel efter spekulativ kapital

Top  Er Sam Altmans Worldcoin redningen eller farlig for fremtiden for verdensøkonomien?

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button