BitcoinDeFiEthereumKrypto News

Top 10 Krypto-vindere i 2023 – Hvem vil følge efter i 2024?

Krypto-markedet: De bedste crypto-gurvinder i 2023

Das Kryptojahr går snart på hæld, og med mindre end 48 timer tilbage fører det til forventningerne om det kommende 2024, der har meget at byde på for investorer. Med en mulig godkendelse af Krypto-Spot-ETF’er, en monetær pivot, Proto-Danksharding på Ethereum eller Bitcoin-halvering, ser fremtiden lys ud. Kort sigt har også været lyst, da Bitcoin har sluttet bjørnemarkedet med en stigning på over 150% i år. Mindre kapitaliserede mønter har også klaret sig markant bedre i 2023.

Datawebstedet Coingecko har netop præsenteret “De 10 Bedste Crypto Gainers i 2023” – her er vinderne og en Altcoin, der har potentiale til at slå dem alle i 2024.

Beste kryptos 2023: Pladser 1-5

Bonk: Solana var det mest populære Layer-1 blockchain i 2023, hvilket også førte til en hypning af projekter bygget på Solana, såsom den førende Meme-Coin BONK. Bonk eksploderede ind i Top 50 og nåede en markedskapitalisering på næsten 2 mia $. Imponerende afkast på 7300 %.

Injective: Injective er en decentraliseret Layer-2 DeFi-platform, der tilbyder hurtige, sikre og fuldt decentraliserede handelsløsninger. Dette muliggør handel med derivater og spotmarkeder med en imponerende afkast på 2976 % i 2023.

CorgiAI: Med CorgiAI lander et mindre projekt også i Top 10 med en afkast på 1960 % i 2023. CorgiAI sigter mod at skabe et bredt økosystem inden for Cronos-økosystemet og udforske den Web3-verdenen med KI-styrede funktioner.

Kaspa: Med en afkast på 1866 % i 2023 er Kaspa en innovativ blockchain-platform designet til hastighed og skalerbarhed, der fokuserer på brugervenlighed.

Top  September bringer nye udfordringer for kryptovalutaer: Bitcoin og Ethereum oplever fald i værdi, mens Wall Street Memes og SONIK viser potentiale

Render: Render-tokenet steg med omkring 1139 % på bare et år. Render er en decentral GPU-renderingsplatform, der giver kunstnere og studier mulighed for at renderere 3D-indhold hurtigt og omkostningseffektivt.

Beste kryptos 2023: Pladser 6-10

Solana: En stærkt skalerbar Layer-1 blockchain, SOL, oplevede en næsten tidobling af prisen inden for et år med en årlig afkast på 974 %.

Conflux: Med en stigning på 774 % i 2023 er Conflux en blockchain-platform, der tilbyder høje transaktionshastigheder og skalerbarhed uden at gå på kompromis med decentraliseringen.

WEMIX: En blockchain-platform, der er specialiseret i udvikling og drift af blockchain-spil, steg med 759 % i 2023.

Fetch.ai: Med en stigning på 698 % i 2023 er Fetch.ai en AI-baseret blockchain-platform, der bruger Smart Agents til at muliggøre effektive økonomiske aktiviteter.

Stacks: Med en stigning på 633 % i 2023 er Stacks et Layer-2 blockchain-protokol til brug af Smart Contracts og decentraliserede applikationer på Bitcoin blockchain.

Krypto-tip til 2024: Følg BTCMTX på BONK, INJ & Co?

Disse 10 mønter var de bedste performere i 2023 ifølge Coingecko. Men hvilke projekter kunne følge i 2024? Et kandidat er det følgende krypto-projekt, der stadig er i Presale.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX) er et nyt Stake-2-Mine-projekt og kan vise sig at være et stærkt tip for 2024. Med et allerede indsamlet presale på 6,7 mio. USD og over 10.000 følgere på sociale platforme viser BTCMTX et stort vækstpotentiale. Forbindelsen til det anerkendte mærke Bitcoin tilføjer ekstra tiltro til projektet. Halveringen, der halverer belønningerne for minearbejdere, kunne gøre minedrift endnu mere udfordrende for private investorer. Dog har minedrift allerede været stærkt centraliseret i 2023.

Top  Ethereum: Negativ kurs, faldende aktivitet og pessimistisk sentiment signalerer forventede tilbageslag

Men BTCMTX sigter mod at tackle denne udfordring med en innovativ Stake-2-Mine-model for at gøre minedriften nemmere og mere tilgængelig for en bredere gruppe investorer. Denne enkelhed og brugervenlighed kunne være afgørende for at fremme decentralisering og skabe passive indtægtsmuligheder. Med den konstant stigende efterspørgsel og potentialet for en succesrig handelsstart kan BTCMTX være et attraktivt valg for investorer på jagt efter innovative krypto-investeringer. Da prisen stiger igen om to dage, fortsætter de bogførte gevinster for tidlige investorer før handelsstarten.

Flere oplysninger om Bitcoin Minetrix

Bemærk: Investering er spekulativ. Ved investering er din kapital i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i jurisdiktioner, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer og på lovlig vis. Din investering er måske ikke egnet til investeringsbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Gennemgå derfor din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis for dig, men vi kan modtage kommission fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button