AltcoinsKrypto News

Top-Gaining Ethereum-based Coins: The Rise of $TOM, $VARA, and $CHART in the Shitcoin Market

Tommy Vercetti ($TOM)

En meme-coin baseret på Grand Theft Auto-spilpersonen Tommy Vercetti kaldet $TOM er steget markant siden sin lancering tidligere på torsdag.

$TOM handles nu til omkring $0,0000055, op næsten 4 gange i forhold til dens lanceringspris på omkring $0,00000155 på en decentraliseret børs. Den har opnået en markedsværdi på omkring $550.000 med imponerende $500.000 i likviditet og over 100 ejere ifølge DEXTools.

Selvom DEXTools’ GoPlus sikkerhedsgennemgang af tokenens kontrakt ikke afslører noget bekymrende, er likviditeten ikke låst. Dette betyder, at der stadig er risiko for en “rug pull” (et svindelnummer, hvor ejeren af en token fjerner al likviditet og forsvinder). Faktisk har DEXTools en advarsel øverst på sin $TOM-side, hvor de advarer om, at tokenen muligvis er en svindel, så potentielle investorer bør være meget forsigtige.

Vara ($VARA)

$VARA-tokenen tilhørende Equilibre, som hævder at være en smart contract-protokol, er steget med over 200% inden for de seneste 24 timer ifølge DEXTools. Dette gør den til en af dagens bedste shitcoin performers torsdag.

Den handles nu til omkring $0,42, op næsten 4 gange i forhold til sine lavpunkter sidst i juni på omkring $0,13, og dens markedsværdi er cirka $6 millioner.

Tokenen har 4.300 ejere, men har kun haft en handelsvolumen på omkring $1.400 inden for de sidste 24 timer. Så handlere bør ikke lægge alt for meget i dens store prisstigning, da det skyldes ekstremt tynde likviditetsforhold snarere end noget andet.

Faktisk har DEXTools kun $28,000 i tilgængelig likviditet for tokenen. Meme coin degens bør udvise stor forsigtighed med denne token, som synes at mangle en sikkerhedsgennemgang på DEXTools, kun scorer 62/99 og har en negativ afrapportering.

Top  Ripple testet neue stabile Münze auf eigener Blockchain - Revolutionierung der Kryptowelt geplant

Nchart Token (CHART)

Nchart Token (CHART), tokenen for Nchart-økosystemet, er steget med over 130% inden for de seneste 24 timer ifølge DEXTools og er dermed en af de bedst præsterende shitcoins ifølge DEXTools.

Selvom den kun blev lanceret onsdag, handles den allerede til $0,20, hvilket er cirka 2,5 gange dens lanceringpris på omkring $0,08 på en decentraliseret børs. Den har en markedsværdi lige over $2 millioner.

Protokollen har en god likviditet på næsten $850.000, men den er ikke låst, så investorer bør være forsigtige med en mulig “rug pull”. Tokenens kontrakt har også nogle bekymrende aspekter; den er endnu ikke frasagt, har en købs- og salgstakst på 5% og en wallet blacklist-funktion, hvilket betyder, at udstederen kan påvirke, hvordan visse wallets kan handle.

En bedre alternativ til en shitcoin

Shitcoin-markedets volatilitet tiltrækker ofte investorer, men de fleste af disse coins har ingen underliggende nytteværdi eller projektvision, hvilket betyder, at de næsten altid ender med at være værdiløse coins.

Investorer, der søger muligheder for kortsigtede gevinster, bør i stedet se nærmere på lovende presale-projekter, såsom nogle af dem, der analyseres af Cryptonews.com.

Her er et projekt, som teamet følger nøje…

Wall Street Memes (WSM)

Wall Street Memes, et af internettets hotteste detailinvesterings-fællesskaber, fik fremtrædende plads under “meme stock”-manien i 2021 og udvider nu sin relevans i cryptocurrency-rummet med presalen af sin nye $WSM-token.

Denne succes med $WSM-presalen, der har rejst mere end $20,5 millioner på blot få måneder, er ikke overraskende i betragtning af størrelsen af Wall Street Memes’ fællesskab.

Ikke nok med at der er 523.000 hyper-engagerede fællesskabsmedlemmer på deres wallstbets Instagram-konto, der er også 214.000 på Twitter og over 100.000 på deres to andre Instagram-kanaler, wallstgonewild og wallstbullsnft.

Top  Coinbase lancerer ny webapp til nem håndtering af brugeres kryptoporteføljer

Alt i alt har Wall Street Memes et 1 million stort socialt fællesskab af degens, hvilket analytikere mener sikrer, at $WSM-tokenet bliver noteret på top 1 krypto-børser som Binance.

Med 30% af token-udbuddet holdt tilbage til fællesskabsbelønninger kan det med rimelighed forventes, at airdrops til ejere vil være en stor del af økosystemet.

Faktisk er den første $WSM-airdrop åben nu.

Analytikere forudser allerede store ting for Wall Street Memes, når det bliver noteret på børser, og du kan være en del af det.

Besøg Wall Street Memes her.

Ansvarsfraskrivelse: Krypto er en aktivklasse med høj risiko. Denne artikel er kun til informationsformål og udgør ikke investeringsrådgivning. Du kan tabe hele din kapital.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button