Krypto News

Tre populære Top 10 Altcoins imponerer ikke: XRP, ADA og SOL har haft svage resultater i de seneste uger og måneder

XRP, Cardano og Solana: Potentiale og udfordringer for populære Altcoins

Den digitale valutamarked er stadig i en konsolideringsperiode i starten af denne uge. De kommende inflationsdata fra USA ventes at være vigtige for markedet. Mens Bitcoin ser ud til at være lidt stærkere og har erobret $29.000 igen, vil vi gerne dele vores indsigt i tre populære Altcoins, der ikke har imponeret i de seneste uger og måneder. XRP, Cardano og Solana står alle over for udfordringer, der har holdt dem tilbage i forhold til deres tidligere højdepunkter.

XRP (XRP)

I SEC vs. Ripple Labs-retssagen blev det diskuteret, om XRP, Ripple’s kryptovaluta, skulle klassificeres som en sikkerhed. SEC argumenterede for, at salget af XRP uden registrering var ulovligt, mens Ripple Labs benægtede dette. Den amerikanske distriktsdommer afgjorde delvist til fordel for Ripple Labs – i det mindste påstanden om, at salget til private investorer via børser ikke var handel med værdipapirer, så XRP er ikke sikkerheder i den henseende. SEC forventes dog at anke afgørelsen. Den indledende rally var imponerende. XRP steg med omkring 80% umiddelbart efter afgørelsen og nåede $0,93. Men det intradagshøjdepunkt forblev også højdepunktet for året 2023. Derefter fulgte en korrektion, og gevinstoptagelser pressede XRP-kursen nedad, og den forventes nu at nærme sig kursniveauer omkring $0,57 igen. Således har størstedelen af kursgevinsterne fra afgørelsen gået tabt. I øjeblikket er der ikke nok fundamentale fremskridt til at retfærdiggøre sådanne kursbevægelser. Det kræver sandsynligvis en opbrud i Bitcoin og makroøkonomiske signaler, der indikerer en snarlig lempelse af pengepolitikken. XRP er dog stadig en god investering, hvis investorer ønsker at satse på forbindelsen mellem krypto-verdenen og den traditionelle finansielle verden, hvor Ripple Labs med XRP-Ledgeret understøtter mellemmændenes transformation. Men mål på 50-100 gange afkast, som XRP-tyre nogle gange nævner på sociale medier, skal kun bruges til at skabe opmærksomhed. Disse mål vil forblive langt væk på grund af den høje markedskapitalisering og den fuldt ud diluerede vurdering.

Top  Institutioner optimistiske omkring Bitcoin? Krypto-fonde vokser kraftigt

Cardano (ADA)

Som en af de førende Layer-1-blockchains har Cardano altid haft høje forventninger. Men udviklerne hos Cardano har hidtil ikke levet op til de høje krav. DeFi-økosystemet er vokset langsomt på Cardano-blockchainen. Cardano vil stadig være en interessant Layer-1-blockchain med sit evidence-baserede peer-review-proces. Men på et tidspunkt er tomme ord ikke længere nok, og der skal være handling. Vi ser dog en første opsving i TVL i løbet af dette år. Ikke desto mindre vil 175 millioner dollars i TVL for en vurdering på 10 milliarder dollars sandsynligvis ikke være tilstrækkelige til at give en attraktiv opside på lang sigt. Den stærke aktivitet fra udviklere i Cardano-økosystemet giver dog håb, hvilket kan ses i sammenligning med Ethereum-teknologi. Teknisk set har opsvinget i Cardano (ADA) ikke kunnet opretholde sig bæredygtigt. ADA-kursen faldt igen under støtten. Hvis tyrene ikke vender tilbage med styrke på dette tidspunkt, vil de tidligere lavpunkter fra juni igen komme i fokus. I det beariske scenarie kan det endda være muligt med yderligere prisfald ned til $0,24.

Solana (SOL)

Solana har lidt særligt under sin tætte forbindelse med FTX & Alameda Research. Den spektakulære sammenbrud af CEX ødelagde også Solana-kursen. Men Solana har været i stand til at komme sig betydeligt. Mellemværende afkast på over 100% var ikke usædvanlige her. Samtidig er SOL stadig populær på sociale medier og inden for krypto-fællesskabet – en nødvendig betingelse for at generere stigende efterspørgsel i fremtiden. Ambitionerne er stadig store. Solana positionerede sig fra begyndelsen som Ethereum-dræber og ville gerne være den førende L1 i krypto-verdenen. Det er stadig muligt at opnå dette erklærede mål. Solana vil være den mest anvendte blockchain med mest økonomisk aktivitet inden for 5 år. Men indtil da kan Solana ikke konkurrere med Ethereum. Her vil der på kort og mellemlang sigt højst være plads til andenpladsen for Solana-blockchainen. Ethereum-markedets dominans ser ud til at være for stærk, især når det sammenkobles med forskellige L2-løsninger.

Top  Erholung på verdens aktiemarkeder: Er det sikre tider?

2.0 Altcoins er populære: Kan XRP20 drage fordel af dette?

Version 2.0-kryptos er stadig meget efterspurgte. Pepe2.0, Dogecoin2.0 og SHIB2.0 er alle blevet handlet eksplosivt i den seneste tid. XRP20 er også en nyhed. Med XRP20 ønsker man at drage fordel af både navngivningen og 2.0-trenden og samtidig satse på deflation og staking. Naturligvis mangler der en forbindelse til Ripple Labs eller XRP, som er tilfældet med alle andre 2.0-kryptos. Med denne tilgang har XRP20 allerede opnået over en million dollars i en presale. Staking-mekanismen forventes at give en passiv indkomst i fremtiden, mens investorerne spekulerer på over gennemsnitlige afkast med XRP20. Den deflationære effekt ville reducere tilgængeligheden af XRP20-tokens ved hver transaktion. Dette vil tendere til en stigning i værdien, da den samme efterspørgsel nu mødes af et mindre udbud. Hvis man stadig vil drage fordel af 2.0-kryptotrenden, kan man med fordel se nærmere på XRP20 i august 2023. Et grundigt Due Diligence bør dog altid foregå ethvert investeringstiltag.

For mere information, besøg vores hjemmeside eller følg os på Twitter eller Telegram.


Denne artikel er sponsoreret indhold og afspejler ikke synspunkter eller meninger fra BeInCrypto. Selvom vi overholder retningslinjerne fra Trust Project for upartisk og gennemsigtig rapportering, er denne indhold blevet oprettet af en tredjepart og er beregnet til reklameformål. Læserne opfordres til at verificere oplysningerne uafhængigt og søge råd fra en professionel, inden de træffer beslutninger baseret på denne sponsorede indhold.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button