Krypto News

Tre top-kryptovalutaer oplever betydelige vækstrater i løbet af en uge: Worldcoin, Helium og Dogwifhat.

Worldcoin (WLD): + 49,4 procent på en uge

Worldcoin, grundlagt af Sam Altman, har oplevet en imponerende rally den seneste uge. Med en stigning på 49,4 procent handler WLD nu til ca. 2,60 US dollars. Selvom præstationen har været stærk, er der stadig potentiale for at nå tilbage til det tidligere all-time high på næsten 12 US dollars fra marts i år. Worldcoin er kendt for sine store udsving, hvor kraftige stigninger ofte følges af lige så kraftige fald. Det er vigtigt for investorer at være opmærksomme på den historiske volatilitet og følge udviklingen tæt.

En nylig ændring i spærrefristen for WLD-token er en vigtig faktor bag den seneste prisudvikling. Den nye politik reducerer den daglige uddeling af tokens fra 3,3 millioner til 2 millioner fra den 24. juli 2024. Denne nyhed har straks resulteret i en stigning i WLD-kursen.

På lang sigt kan der dog tegne sig et bearish scenario, når man tager tokenomics og projektets fundamentale data i betragtning. Med en maksimal forsyning på 10 milliarder tokens, hvoraf kun 279 millioner er i omløb, kan store token-unlocks føre til betydelig inflation. Denne inflation kan igen resultere i massive salg og likvidationer, der potentielt kan presse kursen markant nedad. Den aktuelle stemning er dog forholdsvis bullish, understøttet af forlængelsen af Vesting-periode for Core Contributors. Denne foranstaltning vil reducere token-inflationen i de kommende år og betragtes som positiv.

Helium (HNT): + 39,9 procent på en uge

Helium, et pionerprojekt inden for Internet of Things (IoT), har oplevet en stigning på næsten 40 procent inden for en uge. Projektet er nu også ved at integrere dezentrale fysiske infrastrukturnetværk (DePINs) ud over trådløse netværk. Denne “Network of Networks” -idé gør det muligt for nye undernet at bruge den eksisterende globale Helium-infrastruktur til at skalere hurtigere og udvikle nye applikationer.

Top  SEC-Chef gratuliert Bitcoin Whitepaper und warnt die Krypto-Industrie

Selvom Helium tidligere havde en nedadgående trend tidligere på måneden, er kursen nu markant steget. Den positive udvikling skyldes sandsynligvis de gode nyheder vedrørende DePIN-udvidelsen samt de kryptovenlige kommentarer fra Donald Trump. Med en aktuel kurs på 4,25 US dollars, anses Helium som en af ugens bedste performere.

Dogwifhat (WIF): + 52,8 procent på en uge

Den populære hunde-memecoin, Dogwifhat (WIF), har oplevet en imponerende stigning på 52,8 procent den seneste uge. Efter massive salg fra store investorer, har prisen hurtigt genvundet momentum. Dogwifhat handler nu til 2,38 US dollars og er kun godt 50 procent væk fra sit all-time high fra marts i år. Med en markedsandel på ca. 2,3 milliarder US dollars, fortsætter Dogwifhat med at være en af de bedste performere i memecoin-sektoren, støttet af sin stærke fællesskab.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button