BitcoinKrypto NewsRipple

Trump erklærer sig som “Pro-Bitcoin-Præsident” – Vil etablere national Bitcoin-bestand

Donald Trump vil være “Pro-Bitcoin-Præsident”

Donald Trump, den republikanske præsidentskandidat, har taget en uventet drejning i sin holdning til digital valuta. Han har for nylig annonceret sin støtte til kryptovalutaer som Bitcoin og lover en kryptovenslig politik, hvis han bliver genvalgt som præsident.

På en Bitcoin-konference i Nashville talte Trump om frihed, suverænitet og uafhængighed fra statslig kontrol, som han mener Bitcoin repræsenterer. Han planlægger at oprette en Bitcoin- og Kryptobeirat i Det Hvide Hus, hvor branchen vil være involveret i udarbejdelsen af transparente regler til gavn for alle.

Et skift i holdning

Selvom Trump tidligere har været en udtalt modstander af kryptovalutaer og har kaldt dem for et “betrug mod dollaren,” ser det ud til, at hans holdning er ændret. Han har endda annonceret, at han vil beholde 100% af alle Bitcoins, som den amerikanske regering ejer eller skal erhverve i fremtiden, for at opbygge en “strategisk national Bitcoin-beholdning.”

Støtte fra kryptoindustrien

Trump ser ud til at have opnået støtte fra en betydelig del af kryptoindustrien, herunder investorer som Cameron og Tyler Winklevoss. Risikovillige kapitalfonde og prominente investorer har også udtrykt deres støtte til Trump på grund af utilfredshed med demokraternes kryptopolitik.

Konkurrence fra Kamala Harris

På den demokratiske side har den sandsynlige præsidentkandidat, Kamala Harris, også taget skridt til at forbinde sig med Silicon Valley og kryptoindustrien. Hendes rådgivere har allerede nået ud til førende kryptoselskaber som Coinbase og Ripple.

I en tid, hvor kryptovalutaer spiller en stadig større rolle i den globale økonomi, bliver det interessant at følge med i, hvordan politikere som Trump og Harris positionerer sig i forhold til denne hurtigt voksende sektor.

Top  Sorgen um Jump Crypto: Wackelt das Solana-Upgrade Firedancer?

Opdag de seneste Bitcoin News her

Opdag de seneste Ripple News og opdateringer

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button