BitcoinDogecoinEthereumKrypto News

Trump på vej til at gøre Bitcoin til USA’s reservevaluta: Hvad betyder det for investorer?

Investoren venter spændt på den store Bitcoin-kursexplosion, der har været forudsagt af analytikere siden Bitcoin-halveringen. Halveringen finder sted hvert fjerde år og har historisk set ført til stigende priser. Selvom halveringen fandt sted i april i år, har den forventede prisstigning endnu ikke materialiseret sig. Med den kommende præsidentvalg i USA i november opstår der nu nyt håb. Donald Trump betragtes nu som en klar fortaler for Bitcoin, og som en potentiel præsident ville han have tilstrækkelig indflydelse til faktisk at få kursen til at eksplodere, hvis han træffer passende foranstaltninger.

Siden Trump begyndte at støtte Bitcoin, har emnet også fået en stadig større rolle i valgkampen. Trumps løfter går nu langt ud over blot ikke at ønske at regulere markedet strengere. Han har til hensigt at lade alle resterende Bitcoins blive mined i USA. Han ønsker således ikke længere at gøre livet svært for minedrift, som den tidligere Biden-administration har forsøgt.

Trump lover også sine vælgere, at det under hans ledelse ikke vil være et problem, at investorer fortsat opbevarer deres mønter selv. Han er heller ikke tilhænger af digitale centralbankvalutaer (CBDC’er) og forsikrer, at han ikke vil tillade dem.

I disse dage afholdes Bitcoin 2024-konferencen i Nashville, hvor Donald Trump deltager som taler. Der er rygter om, at Trump planlægger at indføre Bitcoin som reservevaluta for USA, på samme måde som det allerede er tilfældet med guld.

USA har mere guld end nogen anden nation. Hvis de skulle vælge at indføre en Bitcoin-reserve, vil det sandsynligvis handle om større beløb end blot et par hundrede millioner dollars. Der kan forventes flere oplysninger om dette i de kommende dage.

Top  Bitcoin: Hvordan den populære kryptovaluta har tiltrukket opmærksomhed fra regeringer og reguleringsmyndigheder

Der er gode chancer for, at Trump rent faktisk vil få Bitcoin-prisen til at eksplodere, især hvis han bliver præsident. Omvendt kan kursen falde, hvis Trump ikke vinder valget. Indtil der er klarhed, ser investorerne sig om efter alternativer, hvor særligt Meme Coins og coins med egen blockchain som Solana, Polygon eller Ethereum er meget efterspurgte. Pepe Unchained ($PEPU) kombinerer begge dele i et projekt og tiltrækker dermed investorernes opmærksomhed.

PEPE er nu en af de tre største Meme Coins efter markedsstørrelse og har en værdiansættelse på over 5 milliarder dollars. Imidlertid er Froske-Mønten bundet til Ethereum, hvilket fører til langsomme og dyre transaktioner. Den nye Pepe Unchained ($PEPU) er ikke kun baseret på PEPE, men har også sin egen Layer 2 Chain, som fungerer som en udvidelse til Ethereum, bare hurtigere og billigere. Meme Coins med egen blockchain er ekstremt sjældne. Dogecoin (DOGE) er et eksempel, der viser, at sådanne mønter kan være ekstremt succesrige.

Ved Pepe Unchained ($PEPU) får investorer mulighed for at være med fra starten, da $PEPU-tokenene i øjeblikket er tilgængelige i pre-salget. Analytikere forventer, at dette kan blive den næste milliard-dollar-coin – især hvis Layer 2 Chainen vinder indpas, og andre udviklere fremover vælger at bruge PEPU’s blockchain i deres projekter.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button