Krypto News

Tyskere omgår regler og åbner kryptovalutakonti hos Binance: Hvad betyder det for reguleringen?

Regulering af kryptobørser i Tyskland

I en verden, hvor stadig flere mennesker benytter sig af kryptovalutaer, er spørgsmålet om regulering af kryptobørser blevet stadig mere relevant. Hundretusinder af tyskere har for eksempel en konto hos den verdensomspændende kryptobørs Binance, selvom virksomheden ikke har en licens i Tyskland. Dette rejser spørgsmålet om, hvad den bedste regulering nytter, hvis virksomhederne undgår den?

Generelle udfordringer i det digitale finansielle landskab

det digitale tidsalder i finanssektoren. Det er hverken realistisk eller juridisk muligt for Tyskland at regulere virksomheder i andre jurisdiktioner. Når der er en direkte forbindelse til Tyskland, har de tyske myndigheder dog kompetence. For eksempel er det offentlige tilbud og handel med såkaldte stablecoins fra ikke-EU-lande, som ikke opfylder MiCA’s krav, ikke tilladt for virksomheder under tilsyn af BaFin (den tyske finanstilsynsmyndighed).

Ansvar hos investorerne

Det er også vigtigt at understrege, at investorerne selv har et ansvar for at beskytte sig. De kan eksempelvis undersøge på BaFins hjemmeside, om en given udbyder har en licens. Der findes trods alt en vis grad af international regulering, da G20-landene har enighed om et internationalt minimumsstandard gennem “Financial Stability Board” med aktiv deltagelse af de tyske myndigheder. Det bliver afgørende, at vi globalt, samt i Europa, anvender fælles regler på en sammenlignelig måde, og forhåbentlig ser et anderledes billede internationalt om senest to år.

Top  Bitcoin som fremtidig hovedreserveaktiver for nationale finansministerier: En lederstrateg deler indsigt

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button