Krypto News

UBS: Guld er den mest foretrukne geopolitiske sikring og portefølje divergensifiering

UBS: Gold som en attraktiv geopolitisk absikring

Schweizisk bank UBS betragter guld som en attraktiv geopolitisk absikring og en diversifikator i porteføljer og vurderer metallet som det mest foretrukne.

UBS’ synspunkt på guld

UBS ser guld som en sikker havn-investering, der kan beskytte investorer mod ustabilitet på verdensplan. På grund af dets historiske rolle som en sikkerhedsaktiv, bliver guld ofte set som en pålidelig investering i tider med økonomisk usikkerhed.

Ifølge UBS er guld også en effektiv måde at diversificere en investeringsportefølje på. Ved at inkludere guld i en portefølje kan investorer mindske deres risiko ved at sprede deres investeringer over forskellige aktivtyper.

UBS’ anbefaling

På baggrund af deres analyse og vurdering anbefaler UBS derfor investorer at overveje at inkludere guld i deres portefølje. Banken mener, at guld er et vigtigt aktiv, der både kan beskytte investorer mod geopolitiske risici og bidrage til diversifikation af porteføljen.

Top  Ethereum Dencun-Upgrade: En Milepæl i Netværkets Evolution

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button