BitcoinDogecoinEthereumKrypto News

Udsigterne for kryptomarkedet: Hvad kan man forvente af Bitcoin ETFs, Green Bitcoin og DOGE20 i den kommende uge?

Spot Bitcoin ETFs

Siden lanceringen af Spot Bitcoin ETF’er i USA er der blevet skudt milliarder af dollars ind i kryptomarkedet gennem disse fonde. BlackRock har været førende på dette område, men i denne uge har der for første gang været kapitaludtræk, da Grayscale solgte flere Bitcoin på vegne af deres kunder, end alle andre ETF-udstedere tilsammen har købt. Den korrektion, der fulgte med dette, kan dog betyde, at der i den kommende uge vil være langt flere købere, hvilket også hurtigt kan føre til et nyt all-time high for Bitcoin.

På mandag vil der sandsynligvis kunne tegne sig en retning, der kan give indsigt i, om efterspørgslen efter Spot Bitcoin ETF’er i USA langsomt falder eller om der, efter gevinsterne denne uge, nu igen vil være kapitaltilstrømning på flere hundrede millioner dollars.

Green Bitcoin Børsnotering?

Den nuværende rally på kryptomarkedet bringer naturligvis også mange nye mønter på markedet, deres værdi kan ofte multipliceres inden for kort tid og give afkast på tusinder af procent. Green Bitcoin ($GBTC) er en ny “Bitcoin”-token, der er baseret på Ethereum og dermed kombinerer Bitcoin’s rækkevidde med fordelene ved Ethereum blockchain. $GBTC er i øjeblikket stadig tilgængelig i presale, hvor målet på omkring 10 millioner dollars næsten er nået, så det kan meget vel være, at Green Bitcoin vil blive noteret på kryptobørserne i den kommende uge.

Top  Kritik mod SEC-vorsitzende Gensler fra Ripple og Krypto-Community

Nogle token til en værdi af næsten 8,5 millioner dollars er blevet solgt indtil videre, så det vil kun vare et par dage, inden Green Bitcoin lanceres. Investorer har mulighed for at stake deres tokens og få en afkast, hvor APY (årlig afkast) afhænger af størrelsen af staking poolen. Da de fleste af de hidtil solgte tokens allerede er blevet lagt i staking poolen, er udbuddet begrænset ved lanceringen, så det forventes, at der efter børsnoteringen hurtigt kan komme en stigning på 1.000 – 3.000 %.

Kurseksplosion hos DOGE20?

Også hos DOGE20 handler det om en mønt, der står lige før markedsintroduktionen og derfor har potentiale til at stige hurtigt med tusinder af procent i starten. Meme Coin Season er i fuld gang, og “2.0-mønter” har tidligere givet imponerende afkast. Dogcoin20 minder naturligvis om Dogecoin, men adskiller sig på væsentlige punkter, da $DOGE20-tokenudbuddet er begrænset, mens originalen er opbygget inflatorisk. Desuden har $DOGE20 en staking-funktion, der giver over gennemsnitlig høje afkast, da en del af token allerede fra begyndelsen er reserveret til staking Rewards.

Det faktum, at investorer har købt tokens til næsten 8 millioner dollars på halvandet uge, gør det klart, at det her er et projekt, der har potentiale til at gå viralt efter lanceringen. Den nuværende dynamik tyder på, at presale allerede kunne være forbi i morgen – senest på tirsdag – så $DOGE20 snart forventes at blive noteret på kryptobørser, hvor der hurtigt kan komme en kurseksplosion.

Investering er spekulativ. Din kapital er i fare. Denne hjemmeside er ikke beregnet til brug i retsområder, hvor den beskrevne handel eller investering er forbudt, og bør kun bruges af personer på en juridisk tilladt måde. Din investering er muligvis ikke egnet til investorbeskyttelse i dit land eller bopælsland. Udfør din egen due diligence. Denne hjemmeside er gratis at bruge, men vi kan modtage provision fra de virksomheder, vi tilbyder på denne hjemmeside.

Hold dig informeret med Ethereum News

Udforsk omfattende Dogecoin News lige her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button