AltcoinsKrypto News

Udvælgelsen af jury-medlemmer i retssagen mod Sam Bankman-Fried er afsluttet: En mangfoldig gruppe med forskellige professionelle baggrunde!

Juryudvalgsprocessen til retssagen mod Sam Bankman-Fried er afsluttet

Juryudvalgsprocessen for retssagen mod Sam Bankman-Fried blev afsluttet onsdag morgen med udvælgelsen af en mangfoldig gruppe af enkeltpersoner med forskellige professionelle baggrunde til at fungere som jury. Blandt de udvalgte jurymedlemmer er en tidligere anklager, flere medarbejdere fra Metro North commuter rail line, en bibliotekar og en pensioneret fængselsbetjent.

Dommer Lewis Kaplan, der er ansvarlig for sagen, håbede på, at juryudvælgelsen kunne ske på den første dag, men det blev klart tirsdag eftermiddag, at det ikke var muligt.

Under høringen bekræftede assistentanklager Nick Roos, at der ikke var tilbudt nogen forlig til Bankman-Fried, hvilket hans advokathold også erkendte.

Ca. 200 personer blev indkaldt til juryudvælgelsen tirsdag, og onsdag morgen vendte omkring 50 personer tilbage til yderligere overvejelse.

Kl. 11 ET bad dommer Kaplan jurymedlemmerne om, hvis der var noget ved sagens natur, der ville gøre det svært for dem at være upartiske.

Flere personer rakte hånden op, hvilket resulterede i at mindst 10 personer blev afskediget.

Selvom nogle amerikanske stater forbyder at offentliggøre jurymedlemmernes navne, tillader New York pressen at gøre det. Dog kan deres identitet holdes hemmelig i følsomme sager, hvor jurymedlemmernes sikkerhed kan være i fare.

Jurymedlemmer blev fritaget af forskellige årsager, herunder bryllupper, lægetider, arbejdsrelaterede rejser, og én person, der identificerede sig som en råvarehandler, udtrykte bekymring over retssagens mulige forstyrrelse af deres job.

På den første dag udtrykte jurymedlem nummer 29, Zal Dang, tvivl om hans evne til at forblive upartisk i en sag relateret til kryptovalutaer. Han indrømmede at have negative holdninger til branchen, efter at han havde lært om det.

Top  BlackRock's Bitcoin ETF Reaches $2 Billion in Asset Under Management in Just 2 Weeks

Dommer Lewis Kaplan spurgte også, om nogen af de potentielle jurymedlemmer var bekendt med FTX eller dets tilknyttede hedgefond, Alameda Research, da retssagen ville involvere diskussioner om “crypto” og “blockchain”.

To jurymedlemmer indrømmede, at de havde investeret i aktivklassen, men endte med at miste penge.

Andre afslørede karriereforbindelser til den bredere finansielle industri, herunder stillinger hos Financial Industry Regulatory Authority (FINRA), Bank United og Morgan Stanley, sidstnævnte havde tidligere udvist optimisme over for det nu nedlagte kryptobank Silvergate, der havde tætte bånd til FTX.

Bankman-Frieds retssag forventes at vare seks uger

Sam Bankman-Fried, den tidligere administrerende direktør og medstifter af den kollapsede kryptogigant FTX, står over for syv straffesager, herunder bedrageri med elektroniske midler, værdipapirbedrageri og hvidvaskning af penge.

FTX og dets tilknyttede enheder gik uventet konkurs i november året før og resulterede i tabet af milliarder af dollars i kundemidler.

Bankman-Fried blev efterfølgende anholdt på Bahamas i december og udleveret til USA. Han erklærede sig ikke skyldig i alle anklager den 3. januar.

Retssagen forventes at vare cirka seks uger, hvor anklagemyndigheden vil fremlægge sin sag mod Bankman-Fried.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button