Krypto NewsRegulierung

Untersuchung eingeleitet: Frankreichs biometrisches Krypto-Projekt Worldcoin (WLD) unter Rechtmäßigkeitsverdacht

En undersøgelse er indledt mod Worldcoin-projektet i Frankrig

Et nyt krypto-projekt i Frankrig, kaldet Worldcoin (WLD), har tiltrukket over to millioner brugere siden sin lancering. Imidlertid er der nu blevet indledt en undersøgelse af projektet af den franske datatilsynsmyndighed, CNIL.

Bekymringer om biometrisk dataindsamling

CNIL har rejst bekymring over lovligheden af ​​Worldcoins biometriske dataindsamlingsmetoder ved hjælp af iris-scannere. Projektet har tiltrukket opmærksomhed fra mange, herunder medstifteren af ​​Open AI, Sam Altman.

CNIL har tvivlet på lovligheden af ​​Worldcoins praksis for indsamling af persondata og opbevaringsbetingelserne for de biometriske data, der indsamles.

Worldcoins forsvar

Worldcoin Foundation, der står bag projektet, har imidlertid forsvaret deres protokoller og understreget, at beskyttelsen af ​​brugernes privatliv står i centrum, og at de følger gældende lovmæssige krav.

Ifølge Worldcoin Foundation har de verificeret en ny person hvert ottende sekund, hvilket indikerer en stor efterspørgsel efter platformen.

Beskyttelse af brugerens privatliv

For at beskytte brugernes privatliv bruger Worldcoin Zero-Knowledge-Proofs (ZKPs). ZKPs er en kryptografisk metode til at bekræfte dataenes autenticitet uden at afsløre selve dataene. Dette forhindrer tværgående sporing og sikrer brugerens privatliv.

Tidligere undersøgelser og afhøringer

Ud over undersøgelsen i Frankrig er Worldcoin tidligere blevet afhørt af en britisk tilsynsmyndighed på grund af lignende bekymringer.

Det vides ikke, hvornår undersøgelsen vil være afsluttet, eller hvilke konsekvenser den kan have for Worldcoin-projektet.

End of article

Top  Aussetzung des Mining-Betriebs in Kasachstan: Canaan reagiert auf regulatorische Änderungen und erwartet Rückgang der Bitcoin-Erzeugung

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button