AltcoinsKrypto News

Upbit genoptager Aptos (APT) indskud og udbetalinger efter svindel med falske tokens

Upbit genoptager depositioner og udbetalinger af Aptos efter svindel med tokens

Den sydkoreanske kryptobørs, Upbit, har genoptaget depositioner og udbetalinger af Aptos (APT), efter en midlertidig pause udløst af en svindel med tokens.

Den 24. september standsede den koreanske børs pludseligt muligheden for at deponere og udbetale Aptos på grund af et “unormalt indbetalingsforsøg”. Dette sparked til øjeblikkeligt at undersøge deres wallet-system.

Problemet stammede fra en nyoprettet forfalsket APT-token kaldet “ClaimAPTGift.com”, der formåede at infiltrere utrolige 400.000 Aptos-wallets kort efter sin oprettelse den 21. september.

Denne falske token menes at være en del af en typisk token-airdrop-svindel, der lokker brugere med gratis tokens, der indeholder ondsindede links, der omdirigerer dem til fiskesvindel-websites.

Upbit genkendte falske tokens som ægte Aptos-tokens

Upbits fejl kan spores til en rapporteret fejl i korrekt verifikation af kildekoden for disse falske tokens.

Som følge heraf genkendte børsen fejlagtigt de falske tokens som legitime Aptos-tokens.

Denne fejl gjorde det muligt for brugere, der solgte de bedrageriske APT-tokens, at profitere på andres bekostning.

Som reaktion herpå har Upbits kundecenter indledt en proces for at søge tilbagebetaling fra dem, der har solgt svindlede tokens.

Upbit bekræfter genoptagelse af APT-depositioner og -udbetalinger

Upbit har bekræftet genoptagelsen af depositioner og udbetalinger efter at have gennemført en grundig gennemgang af wallet’en den 24. september kl. 23:00 lokal tid.

Den sydkoreanske kryptobørs forsikrede brugerne om, at deres Aptos-transaktioner var sikre, dog med mulige forsinkelser i behandlingen og midlertidige prisudsving i APT-tokens i forhold til andre børser.

Top  Ny mulighed for Bitcoin Core-udviklere: Støtteprogram tilbyder op til $150.000 over 12 måneder

Ifølge CoinGecko-data handles APT i øjeblikket til $5.44, hvilket svarer til en stigning på 6.54% inden for de sidste 24 timer.

Upbit listar GLMR

Den koreanske kryptobørs har annonceret, at den vil tilføje handelssupport til GLMR, herunder handelsparret GLMR/BTC.

Platformen åbner senere i dag for indskud af GLMR, som udelukkende er beregnet til indskud fra Moonbeam Network.

Denne annoncering har haft en umiddelbar indvirkning på GLMR’s værdi, da token er steget imponerende til cirka $0.23, hvilket er en stigning på 35% på blot de seneste 24 timer.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button