BitcoinKrypto News

„Uptober“ – Potentiel for Bitcoin-prisstigning til $150.000 i oktober

Der betydningen af ​​”Uptober” for Bitcoin

Den betydelige oktober-periode står foran os, og eksperter er generelt enige om, at den potentielt kunne indlede en ekstremt bullish fase for Bitcoin. Med henblik på historiske mønstre og aktuelle analyser kan det næste kvartal bringe en markant stigning i prisen for verdens mest kendte kryptovaluta.

„Uptober“ – En mulig prisanstigning på op til 150.000 USD

Begrebet “Uptober” er velkendt inden for krypto-fællesskabet og refererer til Bitcoins typiske prisstigning i oktober. Ifølge Jelle, en prominent kryptoanalytiker på det sociale medieplatform X (tidligere Twitter), har fortidens prisbevægelser for Bitcoin i tidligere bull-cykler vist, at der efter en turbulent sommerfase ofte sker et gennembrud i de første uger af fjerde kvartal. Dette mønster ser ud til at kunne gentage sig i år.

Jelle har i sine seneste analyser peget på, at Bitcoin-prisen i oktober kunne nå op på op til 150.000 USD, hvilket svarer til en stigning på over 135 % fra den nuværende kurs.

Historiske mønstre som indikator for bull-markeder

En anden analytiker, Altstein Trade, understreger også oktobers betydning for Bitcoin. Han henviser til historiske mønstre, der antyder, at hvis Bitcoin kan overleve de volatile “Chop Fest”-faser, kan en stærk opblussen i fjerde kvartal bringe nye højdepunkter.

Kaleo ser også paralleller mellem sidste års prisudvikling og de aktuelle tendenser. Han observerede, at september 2023 markerede et lavpunkt for Bitcoin, efterfulgt af en betydelig opadgående tendens, der varede indtil december. Kaleo forbliver optimistisk og forventer, at Bitcoins prisaktion, baseret på historisk bullish mønster, i fjerde kvartal kan stige til op til 112.000 USD.

Top  Ex-Terraform Labs CFO Chang-joon udleveret til Sydkorea: Hvad er der egentlig sket?

Udsigt og potentielle markedssvar

Prognoserne for Bitcoin i det kommende kvartal er generelt positive, forudsat at BTC kan overvinde de ofte uforudsigelige september-sæsoner. En nøglekomponent for den forventede bullish fase kunne være en kæde af positive afslutninger, der allerede begyndte i september og viser tegn på en af de stærkeste præstationer i denne måned nogensinde.

Analytikere og investorer vil nu nøje overvåge, hvordan situationen udvikler sig, og om Bitcoin endnu engang viser evnen til at overgå forventningerne og nå nye all-time highs. Oktober kan endnu engang vise sig at være en afgørende måned for kryptomarkedet og muligvis lægge grundlaget for en profitabel afslutning på året.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button