Krypto News

US-Aktienmärkte stabil nach Rekordlauf: Dow Jones startet mit moderaten Gewinnen

Aktiemarkederne i USA fortsætter med moderate gevinster

Den amerikanske aktiemarked har haft en stabil start på den nye uge, efter en fortsat rekordføring fredag. De vigtigste indekser oplevede moderate gevinster mandag.

Dow Jones Industrial og S&P 500 stiger

I det tidlige handel steg Dow Jones Industrial-indekset med 0,18 provent til 39.203,81 point. I sidste uge havde Wall Street-indekset en stigning på 1,3 procent. S&P 500 og Nasdaq 100 nåede også et nyt rekordhøjt niveau, drevet delvist af positive resultater fra grafikkort- og processorproducenten Nvidia.

S&P 500 steg med 0,05 procent til 5091,57 point, mens Nasdaq 100 steg med 0,30 procent til 17.990,84 point.

Venter på vigtige inflationsdata

Investorer over hele verden venter på vigtige inflationsdata fra USA, Japan og Europa denne uge. Især prisdataene i den største økonomi i verden bliver nøje overvåget, da de har stor indflydelse på den amerikanske centralbanks pengepolitik. Håb om rentesænkninger i år er blevet udsat på grund af en nedadgående, men stadig høj inflation sammen med stærke økonomiske og arbejdsmarkedsdata.

Salesforce og Amazon stiger

Aktierne i softwarevirksomheden Salesforce steg med mere end to procent, mens Amazon, som nu er en del af Dow Jones-indekset, steg med 0,4 procent. Drogeri- og apotekskæden Walgreens Boots Alliance, som tidligere var en del af indekset, faldt med næsten to procent.

Intuitive Machines oplever kursfald

Aktierne i rumfartsselskabet Intuitive Machines faldt med over 26 procent, efter at de mistede de seneste gevinst. Efter en vellykket månelanding i sidste uge, hvor landeren tilsyneladende væltede på siden ved landingen, blev optimismen erstattet af skuffelse.

Top  Bitcoin falder med 2,23 procent - andre digitale valutaer følger trop

Broadcom og KKR

Broadcom-aktierne steg med knap en procent, mens investeringsselskabet KKR køber et af softwarevirksomhederne fra chipproducenten.

Kilder:

  • dpa-AFX

Artiklen vil blive opdateret, når der foreligger flere oplysninger.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button