BitcoinKrypto News

US-Banken fordert SEC til at ændre reglerne for håndtering af kryptokurrency og digitale aktiver

Krypto News: US-Banken wenden sich an SEC – nur wieso?

Aktuelt er banker i USA forpligtet til at opgøre de kryptokurver, de besidder, i deres virksomhedsregnskaber. De skal holde den mængde, der svarer til værdien af kryptokurvene. Men disse regler vil bankerne ændre. De kræver, at digitale aktiver inden for kryptokurrencyområdet er fritaget fra denne forpligtelse. Konkret handler det om tokeniserede traditionelle finansielle aktiver eller SEC-godkendte tokens. Også spot-Bitcoin-ETF’er vil være berørt.

I deres brev understreger bank-sammenslutningerne, at fastholdelse af denne regel vil have en stærk indflydelse på finanssystemet. De argumenterer for, at regulerede bankorganisationer hindres i at opbevare digitale aktiver, hvilket igen vil have negative konsekvenser for investorer, kunder og hele finanssystemet.

Men SEC står bag deres meddelelse om at gøre reglen obligatorisk for 2022. De understreger, at kryptokurver indebærer unikke risici og ikke kan sidestilles med konventionelle aktiver. Bankerne har imidlertid forsvaret sig fra begyndelsen af mod denne regel og argumenterer for, at den medfører økonomiske byrder.

Hvordan vil SEC reagere?

Nogle banker har allerede taget de første skridt ind i krypto-verdenen. Således åbnede Bank of New York Mellon i 2022 en platform til opbevaring af digitale aktiver, men forventer kun en lille indvirkning på deres forretning. Andre institutter som State Street har derimod foretaget afskedigelser i afdelingen for digitale aktiver. Jay Biancamano, tidligere leder af denne afdeling, udtalte for nylig i en opdatering på Linkedin, at “området for digital opbevaring og tokenisering er langt bagefter. Desværre kan vi ikke forudsige udviklingen på dette område.”

Det er afventende, om SEC imødekommer bankernes krav eller fastholder deres regler. Beslutningen har potentiale til at påvirke kryptokurvernes fremtidige kurs og banksektorens fremtid i USA væsentligt. Det er et spændende kapitel i kryptokurvernes og bankernes verden, som helt sikkert vil skabe mange overskrifter.

Top  Potentielle Auswirkungen des Bitcoin-Spot-ETF-Launchs: Analyse der Geldflüsse und des BTC-Preises

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button