BitcoinKrypto News

US-Bundesberufungsgericht bestätigt formellen Sieg für Grayscale Investments LLC i kampen om at starte en Bitcoin-Spot-ETF

Grayscale Investments LLC vinder retssag om lancering af Bitcoin ETF

Det US-Bundesberufungsgericht besluttede for nylig at give Grayscale Investments LLC en formel sejr i deres bestræbelser på at lancere en Bitcoin-spot-ETF, på trods af indsigelser fra den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC), rapporterede Bloomberg. Retten gav sin tilslutning til Grayscale’s anmodning om at etablere en børsnoteret fond baseret på Bitcoin og henviste sagen tilbage til SEC. Dette afgørelse kommer efter en tidligere kendelse i august, hvor retten ophævede SEC’s afslag på Grayscale’s forslag om at omdanne deres trust til en ETF. Retten beskrev SEC’s beslutning som “vilkårlig og uforudsigelig”, da myndigheden ikke havde forklaret, hvorfor den havde godkendt lignende produkter. SEC havde argumenteret for, at en Bitcoin-baseret ETF manglede tilstrækkelig tilsyn for at afsløre bedrageri. “Grayscale-teamet ser frem til fortsat konstruktivt samarbejde med SEC om at konvertere GBTC til en ETF,” sagde talskvinden for Grayscale, Jennifer Rosenthal, i en erklæring. “GBTC er klar, og vi har til hensigt at handle til gavn for vores investorer så hurtigt som muligt.”

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Deutsche Börse AG udvider handel med digitale aktiver gennem emissionsplatformen D7

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button