BitcoinKrypto News

US-Dollar schwach gehandelt: Fed erwartet Zinssenkung – Bitcoin erreicht Zwei-Jahres-Hoch

Dollar handlet på forkerte fødder, fokus på Fed-sitzung og US-økonomidata

Den amerikanske dollar blev handlet på forkerte fodspor tirsdag, da markedet så frem mod en uge med vigtige US-økonomiske data, som vil give nye indikationer på, hvor hurtigt Federal Reserve kunne sænke renten.

Bitcoin når to-årigt højt på over $57.000

Den førende kryptovaluta Bitcoin steg til et to-årigt højt niveau på over $57.000, delvist takket være meddelelsen fra virksomheden MicroStrategy Inc om køb af cirka 3.000 flere tokens.

Yen styrkes på baggrund af forbrugerinflationsdata

Yenen steg, efter at data om forbrugerinflation overgik skøn og bekræftede forventninger om, at Bank of Japan fortsat er på vej til at opgive de negative rentesatser allerede næste måned.

USD-Index uforandret

USD-Index, der måler valutaen i forhold til et kurv af andre valutaer som yen, euro og pund sterling, forblev uforandret på 103,77 i den asiatiske handelstid, efter at den var faldet med 0,17% mandag.

Markederne afviser mulighed for rentesænkning i marts

Markederne har næsten udelukket en rentesænkning ved Fed-sitzingen i marts og har nedskaleret forventningerne til en rentesænkning i juni i forhold til maj, viser CME’s FedWatch-værktøj efter stærke data om forbruger- og producentpriser i USA.

Vigtige økonomiske data forventes

Data om holdbare varer i USA forventes i løbet af tirsdagen, mens prisindekset for personlig forbrugsudgifter i januar, som er den af Fed foretrukne målestok for inflation, offentliggøres torsdag.

Top  Bitcoin-ETFs godkendt af SEC - Hvad betyder det for investorer?

Konklusion

Analysen understreger, at selvom DXY (Dollar Index) kan virke svag, kan kommende begivenheder give anledning til yderligere styrkelse af USD.

Valutakurser

Euro forblev uændret, mens pundet faldt en smule. Bitcoin steg og faldt igen, mens den australske dollar og den newzealandske dollar oplevede forskellige udviklinger i forventning til centrale bankers beslutninger.

Konklusion

Markederne er spændt på de kommende økonomiske data og Centralbankens beslutninger, som kan påvirke valutakurserne i den nærmeste fremtid.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button