BitcoinKrypto News

US-Kongress greift ein: Binance-Manager in Nigeria “sofort freilassen” – Dramatische Gesundheitszustand enthüllt

En amerikansk statsborger, Tigran Gambaryan, som er ansat hos Binance, er blevet fængslet i Nigeria under kontroversielle omstændigheder siden februar. Han lider af dårligt helbred, og hans familie har rapporteret om hans forværrede tilstand, herunder en brækket rygsøjle, lungebetændelse og immobilitet. Den amerikanske udenrigskomité har vedtaget en resolution, der opfordrer den nigerianske regering til at løslade Gambaryan og give ham nødvendig medicinsk behandling.

Richard Teng, den administrerende direktør for Binance, har tidligere udtrykt bekymring for Gambaryans helbred. Familiens påstand om, at han behandles uretfærdigt og ulovligt af de nigerianske myndigheder, har ført til, at republikanske kongresmedlemmer Rich McCormick og French Hill har fremsat en resolution i USA, der kræver hans frigivelse.

Gambaryan er anklaget for medvirken til hvidvaskning af 35 millioner dollars i Nigeria. Hans advokat benægter anklagerne og hævder, at de er fabrikerede. Nigeria har tidligere været hårdt på bitcoin og kryptovalutaer, men forbuddet mod bitcoin i landet har haft begrænset succes, da kryptovalutaer stadig er populære blandt befolkningen.

Nigeria har oplevet en stigning i kryptovaluta-adoptionen, delvist på grund af høje inflationsrater. Gambaryans fængsling kan være en politisk aktion for at sende et signal om krypto-repression i landet. Dette kan yderligere forværre spændingerne mellem USA og Nigeria.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Solana (SOL) følger i hælene på Bitcoin og de øvrige kryptovalutaer med bullish kursbevægelse.

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button