BitcoinKrypto News

US-Präsidentschaftswahl hat laut VanEck Einfluss auf Bitcoin-Entwicklung: Wie realistisch ist diese Prognose?

VanEck: Bitcoin kan nå 100.000 dollars ved Trumps genvalg

Det amerikanske asset management-firma, VanEck, forventer, at den originale kryptovaluta, Bitcoin, vil nå et nyt all-time high i løbet af det kommende år. En potentiel genvalg af Donald Trump som præsident i forbindelse med præsidentvalget den 9. november kan være med til at give Bitcoin et kraftigt boost.

Analysen

VanEck har netop præsenteret en krypto-udsigter for 2024. Ifølge VanEcks analytikere, Matthew Sigel og Patrick Bush, forventes det, at Bitcoin vil nå nye rekordhøjder i 2024, selvom de forudser, at den amerikanske økonomi vil gå i recession i første halvdel af 2024. De ser både den forventede Bitcoin-halvering i april som en kursdriver, hvor blockbelønningen for Bitcoin-miners halveres, og forventer desuden, at den amerikanske børsmyndighed, SEC, vil tillade en Bitcoin-spot-ETF i første kvartal, hvilket forventes at drive efterspørgslen efter Bitcoins markant.

Donald Trump vs. SEC

Udfaldet af præsidentvalget forventes også at have indflydelse på Bitcoin-kursen. Ifølge VanEcks analytikere kunne prisen på den populære kryptovaluta endda nå 100.000 dollars, hvis det lykkes Donald Trump at genindtage præsidentembedet. VanEck ser en direkte sammenhæng mellem Trumps potentielle genvalg og en ny Bitcoin-rekord, især med hensyn til kampen mod SEC. En sejr for Donald Trump vil angiveligt føre til en lempelse af SEC’s reguleringsforanstaltninger, hvilket forventes at have en positiv effekt på Bitcoin-prisen.

Realistisk prognose?

En sejr for Trump synes i øjeblikket sandsynlig. Ifølge “Wall Street Journal” lå Trump i de seneste meningsmålinger med 47 procent foran den nuværende præsident Joe Biden, som kun lå på 43 procent. Det bemærkes dog, at mange investorer ifølge “BTC Echo” forventer, at Bitcoin vil nå 100.000 dollars, uanset udfaldet af det amerikanske præsidentvalg.

Top  Ripple Labs muss 125 Millionen USD für Verstöße gegen das Wertpapiergesetz zahlen

Artiklen er skrevet af redaktionen på finanzen.net.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button