BitcoinKrypto News

US-Regierung plant Verkauf von über 2.932 Bitcoins im Wert von 132 Millionen USD aus Ermittlungen gegen Silk Road

Die US-Regierung planlægger at sælge Bitcoin til en værdi af 132 millioner dollars, der stammer fra efterforskningen mod den berygtede Darknet-handelsplatform Silk Road. Distriktsretten i den amerikanske stat Maryland har besluttet at frigive de mere end 2.932 beslaglagte BTC til salg.

Vereinigte Staaten verkaufen über 2.932 Bitcoin

USA har annonceret, at de ønsker at sælge Bitcoin til en værdi af omkring 132 millioner dollars. Disse kryptovalutaer blev beslaglagt i forbindelse med efterforskningen af Silk Road. Rettsdokumenter, der blev offentliggjort den 8. januar 2024, bekræftede både beslaglæggelsen af 2.874 BTC til en værdi af omkring 129 millioner dollars og yderligere 58 BTC til en værdi af omkring 3 millioner dollars.

Silk Road, en berygtet online platform kendt for handel med ulovlige varer og tjenesteydelser som narkotika og falske dokumenter, udnyttede Darknet og Bitcoin til anonyme transaktioner, før den blev lukket af FBI i 2013.

Salget af mere end 2.932 BTC følger rettens afgørelse i sagen mod Joseph Farace. Beslutningen er et vigtigt skridt i håndteringen af digitale aktiver, der er relateret til kriminelle aktiviteter. Ifølge rettsdokumentet lyder det:

“Die Vereinigten Staaten geben hiermit ihre Absicht bekannt, die eingezogenen Vermögenswerte in der vom Generalstaatsanwalt angeordneten Weise zu veräußern.”

Generalstaatsanwalt for De Forenede Stater vil overvåge salget for at sikre, at juridiske og regulatoriske standarder overholdes. Dette initiativ udgør ikke kun en vigtig udvikling i den igangværende Silk Road-sag, men sætter også en præcedens for fremtidige statslige tiltag i forbindelse med kryptovalutaer.

Top  Bitcoin: Hvordan ETF-Institutioner Har Allerede Opnået en Betydelig Umlaufsmængde

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button