BitcoinKrypto News

US-Regierung verschiebt Milliarden-Bitcoin: Steht Trumps Ankündigung dahinter?

Bitcoin-transaktioner for milliarder af dollars foretaget af USAs regering

Enorme Bitcoin-transaktioner

Ifølge data fra Blockchain-analysediensten Arkham har den amerikanske regering sendt 29.799 BTC til en ny adresse, svarende til to milliarder dollars. Kort efter blev der foretaget yderligere transaktioner til to forskellige adresser: Den første modtog 10.000 BTC til en værdi af 669,35 millioner dollars, mens den anden modtog 19.800 BTC til en værdi af 1,33 milliarder dollars.

Store summer involveret

På en wallet, der tilskrives USA’s regering af Arkham, er der stadig 203.000 BTC til en værdi af omkring 13,59 milliarder dollars.

Spekulation om Coinbase-forbindelse

Det er endnu uklart, om transaktionen har forbindelse til Coinbase. U.S. Marshals Service, en myndighed under det amerikanske justitsministerium, har valgt Coinbase Prime til opbevarings- og avancerede handelstjenester for såkaldte “Klasse 1”-aktiver.

Politiske spekulationer

Spekulationer om politiske motiver florerer efter disse transaktioner. Gemini-Mitgründer Tyler Winklevoss ser handlingen som politisk motiveret og kritikeren Peter Schiff mener, at Trumps udtalelse har tvunget den nuværende demokratiske regering til handel.

Bitcoin-markedet reagerer

I kølvandet på disse begivenheder er prisen på Bitcoin faldet fra knap 70.000 til 66.500 dollars. Dette fald har også påvirket hele krypto-markedet, der i øjeblikket viser negative tendenser.

Politisk indflydelse på markedet

Med præsidentvalget i sigte vurderes Trump at have en chance på 57% for genvalg, mens Kamala Harris står på 39% ifølge Polymarkt. Den politiske usikkerhed har skabt stor debat om, hvordan politiske udtalelser kan påvirke krypto-markedet.

Top  Russisk ministerium overvejer at tillade kvalificerede investorer at handle med digitale valutaer på licenserede børser.

Fremtidige udsigter

Med disse store transaktioner og den politiske spænding omkring Bitcoin er der stor interesse for at se, hvad fremtiden vil bringe under en mulig Trump-administration. Diskussionen om, hvad Trumps fremtid betyder for krypto-samfundet, er blevet intensiveret og vil fortsætte med at udvikle sig i takt med de politiske begivenheder.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button