BitcoinKrypto News

US-Regierung verschoben Bitcoins im Wert von fast 600 Millionen US-Dollar vom Darknet-Marktplatz Silk Road

Beslaglæggelse af Bitcoins fra Silk Road til Coinbase-Wallet

Baggrundsinformation

Laut Arkham Intelligence har den amerikanske regering beslaglagt Bitcoins til en værdi af næsten 600 millioner dollars fra Darknet-markedspladsen Silk Road. Denne beslaglæggelse blev foretaget ved at flytte 10.000 Bitcoins til et Coinbase Wallet.

Detaljer om transaktionen

Transaktionen involverede Bitcoins, der på tidspunktet for overførslen var næsten 594 millioner dollars værd. Det specifikke Wallet, som disse midler blev flyttet til, er tilknyttet Coinbase Prime. Det er endnu ikke klart, om USA har til hensigt at sælge eller gemme disse aktiver. Denne transaktion kommer som en efterfølgelse af en tidligere overførsel af Silk Road Bitcoins til en værdi af ca. 2 milliarder dollars i slutningen af juli.

Afsluttende bemærkning

Vores kilder fra Arkham Intelligence oplyser, at denne historie er stadig under udvikling, og vi vil opdatere med yderligere detaljer, når de bliver tilgængelige.

Opdag de seneste Bitcoin News her

Top  Ethereum stiger med 30 procent - overhaler endda Bitcoin i prisudvikling

Crypto News Danmark

Danmarks førende cryptocurrency og blockchain teknologimagasin. De seneste nyheder, analyser og trends fra verden af ​​digitale aktiver præsenteres på en kompakt og velfunderet måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Related Articles

Back to top button